žrtva nasilja? / Šok kod Lipika: u opožarenoj kući pronađeno tijelo 49-godišnjakinje, uhićen njezin suprug

U tijeku je očevid nakon kojega bi trebale biti poznate okolnosti izbijanja požara i smrti jedne osobe

24.4.2018.
15:18
VOYO logo
Image

Užas kod Lipika: majka sedmero djece ubijena i zapaljena u kući, ubojica uhićen, skrivao se po šumi

Image

Užas kod Lipika: majka sedmero djece ubijena i zapaljena u kući, ubojica uhićen, skrivao se po šumi

Tijekom kriminalističkog istraživanja u vezi s pronalaskom tijela žene prilikom gašenja požara u kući u Marinom Selu, uhićen je 54-godišnjak, izvijestila je u utorak navečer  požeško-slavonska Policijska uprava.

Iz PU požeško-slavonske prvo su oko 14 sati kratko priopćili kako im je dojavljeno o požaru kuće na adresi Marinovo Selo 74 te da su policija i vatrogasci na terenu, a onda su nešto prije 15 sati priopćili su kako su u toj kući pronašli jednu osobu koja ne daje znakove života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu se u medijima pojavila informacija koja sugerira kako je riječ o obiteljskom nasilju koje je završilo smrću. Prema neslužbenim informacijama, u opožarenoj je kući pronađeno tijelo 49-godišnjakinje, majke sedmero djece. Sumnja se da bi počinitelj mogao biti njezin suprug koji je uhićen te se nalazi u policijskoj postaji na ispitivanju. 

Kako doznajemo, tijelo ženske osobe pronađeno je u kuhinji obiteljske kuće koju je zahvatio požar. Susjedi u šoku govore kako i oni sumnjaju da je riječ o nasilnoj smrti koja nije nastala kao posljedica požara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Po dojavi dežurne službe Policijske postaje Pakrac, da su u Marinom Selu kućni broj 74, tijekom gašenja požara, djelatnici protupožarne ekipe pronašli tijelo žene, odlučio sam obaviti očevid. Nakon očevida tijelo će biti prevezeno u bolnicu radi obdukcije kako bi se utvrdili svi elementi ovoga nesretnog događaja", rekao je kasno poslijepodne vd. županijskog državnog odvjetnika u Bjelovaru Darko Žegarac.

Policija je večeras priopćila da je uhićen 54-godišnjak tijekom kriminalističkog istraživanja koje provodi Policijska uprava požeško-slavonska u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom iz Bjelovara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tijeku je očevid nakon kojega bi trebale biti poznate okolnosti izbijanja požara i smrti josobe čije je tijelo poslano na obdukciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo