ON JE SAMO HTIO LJUBAV / Šogorica je u bijegu: Slavonca je namamila iza trgovine, milovala ga pa mu krala 27 tisuća eura

Image
Foto: Shutterstock

Pokušaj dobivanja ljubavi za 500 kuna...

23.10.2023.
13:09
Shutterstock
VOYO logo

Muškarac (23) iz Slavonije osuđen je na uvjetnu kaznu zatvora u trajanju od godinu dana, ali u zatvor neće ići ako u razdoblju od četiri godine ne počini niti jedno novo kazneno djelo. Njega se tereti da je 17. rujna 2018. godine u malom mjestu kod Osijeka, zajedno sa šogoricom, naivnom muškarcu ukrao 27.000 kuna, odnosno oko 3585 eura. 

Image
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Njegova je šogorica muškarcu obećala da će za 500 kuna s njim iza trgovine imati seksualne odnose. Zajedno su otišli iza trgovine, kad se muškarac počeo skidati, šogorica je, milujući ga po tijelu, iskoristila njegovu neopreznost te mu je otkopčala torbicu koja se nalazila oko pasa, piše Glas Slavonije

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uspjela je iz torbice izvaditi novčanik kojeg je dodala optuženom 23-godišnjaku. Optuženik mora žrtvi isplatiti cijelu ukradenu svotu te troškove kaznenog postupka u iznosu od 70 eura. 

Image
Iskoristila bespomoćnost druge osobe /

Prestrašna priča iz Kalinovca: Udovica ukrala novac iz ruku bolesne i nepokretne starice

Image
Iskoristila bespomoćnost druge osobe /

Prestrašna priča iz Kalinovca: Udovica ukrala novac iz ruku bolesne i nepokretne starice

Optužnicom Općinskog državnog odvjetništva u Osijeku od 19. prosinca 2018. zbog teške krađe bili su obuhvaćeni 23-godišnjak i njegova šogorica, no postupak u vezi s njom je razdvojen jer je trenutno u bijegu i nije dostupna sudu, a 23-godišnjak je uhićen, te je bio u istražnom zatvoru. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Muškarac (23) je rekao na sudu da se osjeća krivim i da se iskreno kaje. No, iznoseći obranu, tvrdio je da nije bio pokraj prijateljice, nego da je bio u automobilu, a kada su krenuli prema kući, rekla mu je da vozi brže i da je ukrala novac. Rekao je kako je većinu novca potrošila sama, a on uzeo samo manji dio novca.

Image
Foto: Shutterstock

Muškarac kojeg su pokrali rekao je da su navedenog dana naišli njemu nepoznati ljudi koji su rekli da su gladni, te im je njegov susjed rekao da nema novca. Rekao je da je ženska osoba otišla s njim iza trgovine jer je htjela voditi ljubav, a onda mu je uzela torbicu oko pojasa u kojoj je bio novčanik i pokrala ga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sud je kao olakotne okolnosti kod optuženika uzeo u obzir priznanje počinjenja kaznenog djela i iskreno kajanje zbog počinjenog, njegovu mlađu životnu dob i činjenicu što je otac četvero maloljetne djece, kao otegotne okolnosti naveli su njegovu prekršajnu i kaznenu osuđivanost, i to zbog istovrsnih kaznenih djela, krađe i teške krađe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo