Šogor Zorana Milanovića završio u policiji!

Nakon Slavka Linića, i Zoran Milanović je postao meta politički nadahnute anonimne prijave koju je vrlo revno počela istraživati policija.

2.7.2011.
12:07
VOYO logo

Tomislav Musić, vlasnik tvrtke GIM d.o.o., a inače šogor Zorana Milanovića, pozvan je ovaj tjedan na obavijesni razgovor u policiju u Heinzelovoj ulici u Zagrebu. Poziv su mu navodno urušila dvojica policajaca koji su mu došli na kućnu adresu. Kad se Musić prekjučer pojavio u Heinzelovoj, nije mu bilo jasno zbog čega ga zovu.

Inspektor koji ga je ispitivao navodno mu je rekao da postupa po anonimnoj prijavi u kojoj se navodi da Musićeva tvrtka GIM posluje na sumnjiv način. Argumenti za takvu tezu navodno se, u tekstu anonimne prijave, svode na tvrdnju da u GIM-u ne štimaju putni nalozi i da je tvrtka u vlasništvu šogora Zorana Milanovića, doznaje Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokaže li se to uistinu točnim – da je policija na neprimjereno represivan način trošila svoje resurse temeljem anonimne optužbe da je netko sumnjiv jer je u rodu s liderom oporbe – ovaj bi se slučaj mogao pretvoriti u novi policijsko-politički skandal u kakav se pretvorila i istraga protiv Linića.

Prema neslužbenim informacijama, ova anonimna prijava protiv Milanovićeva šogora bila je upućena HDZ-u. Glasnogovornica HDZ-a Sunčana Glavak potvrdila je da je "anonimno pismo sličnog sadržaja u siječnju bilo zaprimljeno u stranci", ali je opovrgla da ga je HDZ proslijedio policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasnogovornica PU zagrebačke Aleksandra Ljuba odbila je komentirati slučaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo