SNIMKA RAZGOVORA BANDIĆA I SANDRE PERKOVIĆ: / Ona zbog priprema ne može na glasanje, a on odgovara: 'Doći će vozač po tebe'

Image

Snimka razgovora pokazala je da je gradonačelnik zvao Perković i rekao joj da mora doći u Skupštinu

26.2.2020.
12:10
VOYO logo

U svojstvu svjedoka na Županijskom sudu u Zagrebu pojavila se danas atletičarka Sandra Perković. Naravno, riječ je o nastavku suđenja za aferu Agram, a Perković se pojavila kao svjedok okolnosti neovlaštenog korištenja službenog vozila, piše Večernji list. Naime, u optužnici stoji da je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić poslao po sportašicu službeno vozilo u Medulin kako bi došla u zagrebačku Gradsku skupštinu na glasanje. Uz Perković, trebale su svjedočiti Dijana Pripuz i Branka Rabatić. Budući da je Dijana Pripuz sestra Bandićeva suokrivljenika Petra Pripuza, ona je izabrala ne svjedočiti jer na to ima pravo kao bliski srodnik.

Image
SUĐENJE BANDIĆU POSTAJE SVE BIZARNIJE: /

Raste broj suradnika koji nemaju pojma kako su uspjeli dobiti posao

Image
SUĐENJE BANDIĆU POSTAJE SVE BIZARNIJE: /

Raste broj suradnika koji nemaju pojma kako su uspjeli dobiti posao

Image

26.02.2020., Zagreb - Nastavak sudjenja Milanu Bandicu i drugima na Zupanijskom sudu. Svjedoci Sandra Perkovic, Dijana Pripuz, Branka Rabatic Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

"Ja sam 2013. bila izabrana u Gradsku skupštinu i moralna mi je obveza bila nazočiti sjednicama. Nazočila sam većini sjednica, a ta je bila ključna pa sam došla iz Medulina gdje sam bila na pripremama. Ne sjećam se što je bila tema, ali mislim da je bio proračun. Kontaktirala sam službenog vozača da dođe po mene i nisam znala da se to ne smije. U to vrijeme sam bila ozlijeđena pa nisam mogla sama voziti", rekla je Perković na sudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslije iskaza atletičarke, u sudnici je pušten razgovor između nje i Bandića. Snimka razgovora pokazala je da je gradonačelnik nju zvao i rekao joj da mora doći u Gradsku skupštinu. Ona mu je odgovorila: "Šefe, ja sam na pripremama", a nakon toga joj on govori da će vozač doći po nju. Perković mu odgovara neka joj se vozač javi kada dođe. Kako piše Večernji list, poslije snimke Perković je ostala kod svoje tvrdnje da je ona prva kontaktirala Bandića, no USKOK joj je prigovorio na istinitost njezinih iskaza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo