'GORE' DRUŠTVENE MREŽE / Snimili šefa mažoretkinja da sprema u džep medalje za vaterpoliste. 'Kaj god, Bože sačuvaj. Evo što se dogodilo'

Image
Foto: Sanjin Strukic, PIXSELL/ Screenshot Instagram, total_waterpolo

Društvenim mrežama se proširila snimka koja prikazuje šefa ceremonijala dodjele medalja, inače i šefa zagrebačkih mažoretkinja, Alena Šćurica kako uzima nekoliko medalja s pladnja, sprema ih u džep i odlazi iz kadra

18.1.2024.
17:39
Sanjin Strukic, PIXSELL/ Screenshot Instagram, total_waterpolo
VOYO logo

Finale Europskog prvenstva u vaterpolu izazvalo je veliku pažnju ljubitelja tog sporta, a i ostatka Hrvatske koja je zdušno navijala za Barakude koji se na domaćem terenu okitili srebrnom medaljom izgubivši u finalu od reprezentacije Španjolske.

Nekoliko dana nakon velike završnice, društvenim mrežama se proširila snimka koja prikazuje šefa ceremonijala dodjele medalja, inače i šefa zagrebačkih mažoretkinja, Alena Šćurica kako uzima nekoliko medalja s pladnja, sprema ih u džep i odlazi iz kadra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jeste li ikada vidjeli da voditelj ceremonije stavlja medalje u džep?", stoji u opisu videa koji je objavljen na profilu Total_waterpolo na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Joj meni! Pa kaj sve ljudima ne bu palo na pamet", u nevjerici je komentirao prozvani Alen Šćuric za Jutarnji list.

Potvrdio je da je medalje uzeo, ali demantira da su završile u njegovom džepu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nosio sam ih finalistima natjecanja. Dijelu španjolske ekipe dao sam ih u dvorani, našima sam ih uručio u garderobi, a što se Talijana tiče, doslovno sam bježao za njihovim busom i uspješno ih ulovio te im dao njihove medalje", poručio je Šćuric.

Dodaje da ovaj posao radi već 30-ak godina i da ovo nije prvi put da kao šef ceremonijala istaknutim sportašima nosi medalje jer se na ceremoniji dodijele nekad ne pojave kompletne reprezentacije i pomoćno osoblje zbog čega im onda mora odnijeti višak medalja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'SVE JE REŽIRAO' /

Ivica Tucak: 'Jutro je jako bolno. Španjolci imaju čovjeka koji delegira suce...'

Image
'SVE JE REŽIRAO' /

Ivica Tucak: 'Jutro je jako bolno. Španjolci imaju čovjeka koji delegira suce...'

"Valjda će sljedeći video pokazao kako sam medalje još i prodavao na crno. Kaj god! Bože sačuvaj", prokomentirao je Šćuric kojeg je skoro "šlag strefio" kad je doznao da ga se proziva da uzima medalje sportašima što, po njegovim tvrdnjama, nema veze s istinom.

Podsjetimo, Hrvatska je na zagrebačkoj Mladosti izgubila povijesno finale od Španjolske 10:11 nakon što je Furija, koja je većinu utakmice hvatala zaostatak za Barakudama, u posljednjoj minuti izjednačila pa zabila pobjednički pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barakude tako nisu uspjele obraniti europski naslov od prije dvije godine kada su se na vrh Europe popele na domaćem terenu. Hrvatski izbornik Ivica Tucak bio je potpuno shrvan nakon poraza te je zamalo zaplakao.

"Što reći…. Moram čestitati protivniku koji se borio, odigrali su sjajnu utakmicu, isto kao i mi, mislim da je bila predivna utakmica. Ali strašno mi je žao, mislim da smo kontrolirali rezultat cijelu utakmicu, a jedino vodstvo koje su oni imali, "šraubom" s desnog krila… Imamo za čim žaliti, ali istovremeno moram biti ponosan na svoje momke", poručio je odmah nakon završenog finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Godinama mukotrpno treniraju, u bazenu su i po 6 sati dnevno, a prvaci u vaterpolu zarade manje od prvaka u videoigrici. Kako to?

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo