Smijenite ravnateljicu, nećemo u školi biogeneratore

Roditelji OŠ u Šenkovcu traže smjenu ravnateljice koja je po školi postavila 12 uređaja, koji navodno jačaju imunitet, energizira hranu i vodu i povećava spolnu moć.

13.1.2010.
12:30
VOYO logo

Roditelji u Šenkovcu su se pobunili zbog ravnateljice Zvezdane Treske koja je u OŠ Petar Zrinski postavila 12 biogeneratora i na to potrošila 100.000 kuna. Stoga su se na sastanku dogovorili da njihov predstavnik Saša Horvat zatraži njezinu smjenu.

Treska je svoj potez, pak, pojasnila posredstvom odvjetnika Vladimira Gredelja iz Bjelovara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ideja se rodila nakon što sam se upoznala s radom prof. Darka Maltara, dipl.ing. pod nazivom: Omogućimo djeci zdrave uvjete školovanja – problem patogenih neionizirajućih energija u školama, koji je izložio na 5. Hrvatskom kongresu o suradnji klasične i nekonvencionalne medicine, s međunarodnim sudjelovanjem. Mjerenjem u našoj školi utvrđena su vrlo opasna zračenja, pa sam zabrinuta za zdravlje naše djece, problem izložila pred školski odbor te smo sukladno financijskim mogućnostima škole kroz tri godine uspjeli nabaviti spornu opremu. Želim vjerovati da ću nakon što se smire strasti, dobiti potporu roditelja da zaštitimo i djecu u preostale dvije područne škole!", pojasnila aje ravnateljica dodajući da je će rado pozvati D. Maltara, ali i jednog od najpoznatijih iscjelitelja Zdenka Domančića, kako bi roditeljima održali besplatno predavanje.

Maltar sam pojašnjava kako je njegova terapijska metoda, "medicinska radiestezija", specijalistička primjena radiestezije. Ta znanost je, tvrdi, dokaza kroz višegodišnju praksu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ona je zvono koje zvoni i objavljuje ljudima da život u mnoštvu zračenja koje proizvodi moderna civilizacija čovjeku može omogućiti da postane i ostane zdrav", izjavio je D. Maltar za Večernji list.

Prema njegovim riječima, biogenerator ima brojne neposredne učinke u neutralizaciji štetnih geofizičkih i kozmičko-geomagnetskih neionizirajućih zračenja, a posredno djeluje i na energiziranje vode i hrane, jača imunitet, povećava spolnu moć...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Povećanje grudi kod žena koje u svojim stambenim prostorima imaju ugrađen biogenerator Atlanta i utjecaj na odgovarajuće povećanje muških genitalija, samo su popratne pojave potpune neutralizacije patogenih zračenja. Dokaz su kako ta zračenja u stvari negativno djeluju na spolnost i muškaraca i žena, te kako se organizam žene može lijepo oblikovati na prirodan način, bez silikonskih uložaka. Zar sve žene ne žele biti lijepe, izgledati mlađe, imati lijepo oblikovane grudi, živjeti bez straha od tumora dojki, rađati zdravu i vitalnu djecu?", pita D. Maltar.

Otkriva kako ga je ravnateljica nazvala žaleći se kako je četvero nastavnika oboljelo od raka, dok se ostali žale na pojačan umor tijekom nastave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijelu situaciju istraživalo je i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa, koje je samo utvrdilo koliko je ravnateljica na biogeneratora potrošeno, a potom je slučaj prebacila u ruke Međimurske županije. Oni, pak, o njemu za sada šute.

Prethodni članak:

arti-200912220595006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo