Hvala, Direktu! / Složili kalendar spajanja blagdana u 2023! Razočarava Dan pobjede, ali Dan antifašista rastura!

Zagrepčani su nam priznali: 'Zakaj ne bi kad to i u Saboru mogu, oni ne rade ni ljeti...'

18.11.2022.
15:49
VOYO logo

Hrvatski nacionalni sport, spajanje blagdana. Svim prvacima ove važne discipline: donosimo plan i program za iduću godinu. Važna je vijest da je 2023. dobra za spajanje.

U tome smo toliko dobri da postoji i stranica laknerad, što je anagram od kalendar. Tamo je ova godina po razredu praznične učinkovitosti dobila ocjenu B, jer tri praznika i blagdana padaju u nedjelju. Ali zato prilika za spajanje ima koliko vas je volja. Čak četiri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Praznik rada je idealno u ponedjeljak. Dan državnosti u utorak. Još bolji je Dan antifašističke borbe, 22. lipnja je u četvrtak, uzmeš si petak, i eto ti četiri dana odmora. Razočaranje je Dan pobjede 5. kolovoza u subotu, ali je zato Velika Gospa u utorak. I u studenom 1:1, Svi sveti u srijedu, Dan Vukovara u subotu.

"Oduševljena sam. Što više prilika za spajanje, meni bolje", kazala je jedna od prolaznica na zagrebačkom Trgu bana Jelačića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
može se i produljiti /

Ministarstvo objavilo kojeg datuma počinje iduća školska godina i kada će biti praznici

Image
može se i produljiti /

Ministarstvo objavilo kojeg datuma počinje iduća školska godina i kada će biti praznici

"Pa je, odlično je. Za djecu i za nas je, ali ne trebamo mi spajati, moramo raditi", govori Vjekoslav iz Zagreba.

"Pa dogovorim se s kolegama pa jedni spoje jedan blagdan, drugi spoje drugi. Te dane ima manje posla ionako, jer većina ljudi ipak spaja", govori Jelena iz Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U principu se oduzima od godišnjeg manje-više kad se spaja", komentirala je Anka iz Zagreba.

"Pa oni kako hoće rade, i onda zakaj ne bi drugi kad u Saboru mogu. Oni i preko ljeta ne rade isto", komentirao je Davorin iz Zagreba saborske zastupnike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Voljela bih i da mi obični radnici takvu mogućnost spajanja kao i saborski zastupnici, to bi onda bilo puno bolje", govori Andrea iz Zagreba.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo