neće više ljetovati u Hrvatskoj? / Slovenski turisti doživili pravu dramu: izbacili su ih iz smještaja, napali sjekirom i željeznim šipkama

Image

Vlasnica apartmana iz Starigrada kod Paklenice izbacila ih je iz smještaja pod optužbom da su bili prebučni. Na odlasku dočekali ih mještani i napali sa sjekirom i željeznim šipkama.

12.8.2017.
13:40
VOYO logo

Vlasnica apartmana tražila je da napuste njen smještaj, plate jednodnevni najam te još 25 eura za usluge čišćenja apartmana, piše siol.net.

Oni pak tvrde da nisu mogli u tako kratkom roku unerediti apartman. Tvrde i da je vlasnica zapravo apartman prodala dva puta te da ih je odlučila izbaciti bez opravdanog razloga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon pregovora o plaćanju apartmana, na parkingu su ih, tvrde Slovenci, dočekala dvojica mještana sa sjekirom i željeznim šipkama te im oštetili automobil.

Glasnogovornik zadarske policije izjavio je da je kriminalistička istraga u tijeku te da se traga za počiniteljima koje se tereti za oštećenje tuđih stvari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlasnica apartmana ne želi raspravljati o događaju istaknuvši da ona nije kriva već slovenski turisti koji su glasno slušali glazbu, plesali, skakali i vikali smetajući ostalim turistima u kući.

"To njihovo ponašanje, mogu se samo sramiti i čitava vaša država", rekla je vlasnica apartmana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svatko ima svoju stranu priče, no činjenica je da se takvi nesporazumi jednostavno ne mogu rješavati sjekirom" rekli su slovenski turisti.

Četiri slovenska turista još će dugo pamtiti ljetovanje u Hrvatskoj, piše siol.net.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo