KAKO INSTALIRATI SKYPE / Skype: savjeti za jednostavno instaliranje Skypea

Image
Foto: Pixabay

Skype je program koji nam na brz i jednostavan način omogućava komunikaciju s drugim ljudima. Da bismo vam pomogli u korištenju, donosimo vam savjete za instaliranje Skypea

18.5.2017.
10:25
Pixabay
VOYO logo

Skype trenutno koriste milijuni ljudi, a njegova popularnost svakim danom sve više raste. Instaliranje skypea omogućava nam besplatnu komunikaciju s prijateljima, obitelji i poslovnim partnerima na drugom kraju svijeta.

Skype je jedan od najpopularnijih programa današnjice koji omogućuje komunikaciju između dva ili više udaljenih računala. No, to nije sve. Danas ovaj program možemo besplatno skinuti na svoje mobilne uređaje, odnosno pametne telefone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, kako zapravo izgleda instaliranje Skypea? Sam postupak instaliranja sasvim je jednostavan i traje samo nekoliko minuta. Prvi je korak preuzimanje najnovije verzije Skypea sa službene stranice. Nakon preuzimanja program na svoje računalo, potrebno je pokrenuti instalaciju. Cijeli taj postupak ne traje dugo, a ne oduzima ni previše memorije.

Posljednji korak koji bismo trebali dovršiti kako bi instalacija bila savršena jest registracija. Čim uđemo u skinuti program od nas će se zahtijevati email adresa, korisničko ime te lozinka. Naime, na mail će nam stići jedinstveni aktivacijski link na koji moramo kliknuti kako bismo aktivirali uslugu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostaje nam samo da unesemo svoje osnovne podatke te korisničko ime. Odabrano željeno korisničko ime kasnije će se uvijek prikazivati drugim korisnicima prilikom kontaktiranja i zvanja.

Što se tiče Skypea na mobilnim telefonima instalacija nije previše različita. Sve što je potrebno da biste instalirali ovaj program jest skidanje željene aplikacije. Postupak skidanja programa izgleda gotovo identično kao i za računalo, a i registracija zahtijeva jednak proces. Ako već imamo korisnički račun, potrebno je samo unijeti potrebnu lozinku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo