'NEĆE ISPUSTITI HRVATSKU IZ KANDŽI' / Škoro slikovito o aferi: ''Ovo može biti priča o Zeki i potočiću'; Nije zadovoljan učinkom Plenkovića: 'To je skandalozno'

Image
Foto: Bruno Fantulin/PIXSELL

Kaže da će s velikim zadovoljstvom dati potpis za raspuštanje Sabora

21.2.2022.
14:15
Bruno Fantulin/PIXSELL
VOYO logo

Nakon velike afere u Vladi u kojoj je uhićen bivši ministar Darko Horvat sve se više i više spominje mogućnost rekonstrukcije Vlade. Cijelu situaciju komentirao je i Miroslav Škoro, i to veoma slikovito.

"Ako HDZ zamislimo kao potočić, ovo može biti priča o Zeki i potočiću, ali vidjet ćemo što će donijeti budućnost… Mislim da ova uhićenja neće promijeniti ništa", rekao je Škoro za N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NEKOĆ MINISTAR... /

Darko Horvat nalazi se u pritvoru: Evo kako je podnosio trenutke uhićenja

Image
NEKOĆ MINISTAR... /

Darko Horvat nalazi se u pritvoru: Evo kako je podnosio trenutke uhićenja

Kaže da će s velikim zadovoljstvom dati potpis za raspuštanje Sabora: "To bi bila dobra izlazna strategija za Plenkovića. On vlada Vladom i odgovorna je osoba. Od 36 osoba koliko je prošlo kroz Vladu njih 22 je otišlo – to je 60 posto, puno za jednog menadžera. Nije dobro procijenio. Gledamo li ovih 15, to je po meni skandalozno. Tu mu je učinkovitost malo veća, ali promašaj je na razini od 40 posto", kazao je Škoro pa dodao kako "HDZ neće pustiti Hrvatsku iz kandži".

'HDZ ima vojsku uhljebljenih ljudi'

Podsjetio je kako je on bio član HDZ-a, ali je izašao: "Ne bih se priklonio nikome za koga ne mogu procijeniti da može napraviti reforme", kaže Škoro i dodaje kako smatra da bi premijer i HDZ trebali saslušati i ono što oporba i građani imaju za reći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možda ima drugačiji način da Plenković i HDZ poslušaju javnost i oporbu. Hrvatska demokracija je još uvijek mlada. Generalno gledamo, Plenković je osvojio 66 mandata, jedan je neovisni, osam je manjinskih, imate Hrebaka, Hrelju i Reformiste. Njima se treba obratiti. Zbog čega bi HDZ otišao s vlasti i pustio stotine milijardi koje kontrolira?", upitao je Škoro i istaknuo da HDZ ima svoju vojsku uhljebljenih ljudi. "To su stotine tisuća ljudi!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo