SAD SE ZNA ZAŠTO JE NAPUSTILA DP / Škoro ima novi Klub zastupnika u Saboru: Uz njega su Milan Vrkljan i Ružica Vukovac

Image

Milan Vrkljan objavio je kako od danas u Saboru djeluje novi Klub zastupnika pod imenom 'Za pravednu Hrvatsku'. U njemu su Vrkljan, Ružica Vukovac i Miroslav Škoro

19.1.2022.
12:54
VOYO logo

Hrvatska je u posljednjih dvadeset godina postala zemlja iz koje se iseljava, posljednji popis stanovništva pokazao je da smo demografski devastirani. Mnoga naša naselja potpuno su napuštena i nemaju stanovnika. Hrvatski narod kao nikada prije u svojoj povijesti nestaje, napisao je Milan Vrkljan na Facebooku povodom osnivanja novog Kluba zastupnika pod imenom 'Za pravednu Hrvatsku'. Uz Vrkljana, u Klubu su još Ružica Vukovac i Miroslav Škoro.

Naglasio je kako je preko 240 tisuća hrvatskih građana sudski ovršeno, te da Hrvatska više nije socijalna država unatoč tome što to piše u Ustavu: "Korupcija, kriminal i nepotizam postali su nepodnošljivi za naše sugrađane. Potpuni gubitak političke prepoznatljivosti i pripadnosti sustavu vrijednosti u međunarodnoj politici doveli su nas od političkog partnerstva sa USA i NATO-m do potpune međunarodne izoliranosti koja je rezultirala da USA 14 mjeseci nisu imenovali svog novog veleposlanika u Hrvatskoj".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'SIT GLADNOM NE VJERUJE' /

Škorina sestra brutalno spustila ministru Mariću: 'Ova Vlada nam je osigurala jednosmjernu kartu za Njemačku'

Image
'SIT GLADNOM NE VJERUJE' /

Škorina sestra brutalno spustila ministru Mariću: 'Ova Vlada nam je osigurala jednosmjernu kartu za Njemačku'

Također, naveo je kako su posljedice teške korupcije u društvu, potpuna devastacija institucija sustava, te politička lutanja u međunarodnoj politici doveli do toga da je Hrvatska izgubila međunarodni kredibilitet i da takva ne može zaštititi ni interese Hrvata ni Hrvatskog naroda u BiH.

"Nadam se da će naši simpatizeri i Hrvatski narod prepoznati dosadašnji rad nas troje zastupnika i nastaviti nas pratiti i podržavati”, napisao je za kraj Vrkljan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučer napustila Domovinski pokret zbog načina na koji je Miroslav Škoro izbačen

Ružica Vukovac, danas je potvrdila da napušta Domovinski pokret i njihov saborski klub, o čemu je sinoć izvijestila stranku. Kao glavni razlog napuštanja istaknula je neslaganje s načinom na koji je Miroslav Škoro izbačen.

"Napuštam Domovinski pokret zbog načina na koji je bivši predsjednik i osnivač te stranke Miroslav Škoro izbačen kao i načina na koji je to sve iskomunicirano u javnosti. Odluku sam donijela nakon što sam u zadnje vrijeme obilazila teren i članstvo te shvatila da mi veliki dio ljudi zamjera jer nisam ostala uz Škoru”, kazala je Vukovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo