Skandalozna ulizivačina Kosorici by Dijana Čuljak!

Na dan kada je svekoliko pučanstvo zgranuto kamufliranjem podatka o broju nezaposlenih u Hrvatskoj, HTV-ovka je "ubola" ekskluzivu – izravno s Plesa u Dnevnik joj se javila premijerka.

16.2.2011.
13:48
VOYO logo

Dijana Čuljak Šelebaj još jednom je pokazala u kojoj bi se mjeri javnu televiziju moglo zvati TV Jadranka!

HTV-ova urednica ležerno je premijerku Kosor propitivala o njenom uspješnom (a kakvom drugačijem?) posjetu Strasbourgu, gdje je po tko zna koji put dobila navodnu podršku čemu drugom već ulasku Hrvatske u Europsku uniju i to po hitnom postupku. To je, podsjetimo, bio sastanak na kojemu je Kosor pričala sa svima o svemu, a onda održala govor, iliti, kako se izrazila: "Sastat ću se sa svima koji predstavljaju političke opcije zastupljene u Europskom parlamentu. Održat ću i govor i odgovarati na pitanja pred zastupnicima u klubu Europske pučke stranke."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su gledatelji strpljivo odslušali Kosoričin svima već poznati govor o kraju pregovora na vidiku i odgledali prizore kako Kosor u masi birokrata hoda ozbiljnog i odlučnog lica, Čuljak je pitala očekuje li pozitivno izvješće o napretku Hrvatske. Kosor joj je, začudo, odgovorila potvrdno i još koju minutu elaborirala, pa se pohvalila i kraćim govorom pred predstavnicima Europske pučke stranke.

Čuljak je bila spremna otići dalje sa svojim kontroverznim, krucijalnim pitanjima i dramatičnim glasom "zakoračila" je k zaključenju javljanja, koje je u tom trenutku trajalo pet minuta: "Potpora Hrvatsko... Nadamo se da će Europska komisija biti puna razumijevanja za našu brodogradnju. Samo za kraj, još jedno pitanje. Tema zločina NOB-a okupira hrvatsku javnost, znate to i sami. Danas su je prvi puta komentirali i europarlamentarci", kazala je Čuljak i pustila prilog o tim europarlamentarcima pa pitala je li Kosoricu itko o tome pitao. Nije. Drugim riječima, EK nije briga za to hoće li Tomislav Karamarko otkriti koji su to preživjeli 80-godišnjaci krivi za zločine stare po 60-ak godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema što, HRT nastavlja držati prst na bilu javnosti. Nema nedodirljivih tema.

Vezani članci:

arti-201102150101006 arti-201102150713006 arti-201102160304006 arti-201102150544006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo