SKANDALOZAN ZAHTJEV ŽELJKE MARKIĆ: / 'Čak ni Tomislav Karamarko nije od ravnatelja Hine tražio ništa...'

Image

Zbog toga što je iz njemačkih medija prenio vijest o jednoj sličnoj udruzi odnosno inicijativi udruga U ime obitelji traži kaznu za urednika vanjske politike u Hini Domagoja Jankovića.

21.3.2017.
13:16
VOYO logo

Valentić, kojoj iz pisma Željke Markić nije jasno što se točno demantira u Hininoj vijesti, razmatra i pravne načine borbe protiv ovakvih pritisaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U moje četiri godine u Hini, nitko nikada, čak ni Tomislav Karamarko, nije od ravnatelja tražio ništa, a kamoli da kazni urednika koji je objavio nešto što im se ne sviđa, što je, pritom, napravljeno posve profesionalno, te je objavljen i ispravak na traženje U ime obitelji.

Željka Markić i njezina eskadrila si je uzela za pravo da piše ravnatelju i upravnom vijeću i traži kažnjavanje urednika, koji je postupio sukladno svim uzusima struke (te da ih se obavijesti o kazni), jer ona jednostavno misli da to tako treba. Ako to nije pokušaj pritiska najgore vrste, uvođenje straha među novinare i pokušaj progona neistomišljenika, onda nije ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razmotrit ću sve pravne načine protiv onih koji misle da će uvesti strah kao mjernu jedinicu nečije poslušnosti. Amen! Ako treba, pisat ću i papi Franji. Mislim da se njemu to ne bi svidjelo", stoji u reakciji ravnateljice Hine na njezinom Facebook profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo