EURO 2012 NA KINESKI NAČIN / Skandal u Kini zbog polugolih TV prezenterica

Image
Foto: Sceenshot

S obzirom da se utakmice iz Poljske i Ukrajine igraju u vrlo nezgodno vrijeme za kineske nogometne fanove, jedna tamošnja TV postaja smislila je sjajan način kako privući muške gledatelje. Svojim potezom, međutim, izazvala je zgražanje javnosti.

14.6.2012.
11:26
Sceenshot
VOYO logo

Televizijska postaja GDTV (Guangdong Television) iz Guangzhou regije smislila je savršeni način kako natjerati nogometom zaluđene muškarce da ipak prebace na njihov program.

U sitne noćne sate, s obzirom da se utakmice na Europskom nogometnom prvenstvu igraju u nezgodno vrijeme za tamošnje nogometne fanove (u ponoć i u 2.45 sati ujutro), stavili su pred kamere modele u bikinijima koji gledatelje informiraju o vremenu u Poljskoj i Ukrajini!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj potez izazvao je totalnu histeriju na internetu, a slike polugolih prezenterica vremena prepravile su kineske blogove.  Djevojke koje se u kadru pojavljuju samo jednu minutu postale su vruća tema na Weibu, kineskoj društvenoj mreži, a njihove slike su 'šerane' nekoliko tisuća puta u samo par sati.

Image
Foto: Sceenshot

Ova ideja, međutim, nije oduševila javnost. Nakon prvih pojavljivanja djevojaka u bikiniju, koje su inače natjecateljice u izboru za Miss bikini regije Guangzhou,  televizijsku postaju zagušili su telefonski pozivi bijesni gledatelj(ic)a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Većina smatra da je neumjesno stavljati polugole djevojke  na TV ekrane, da su bikini rezervirani za plaže, a ne televizijske prijenose, da ih takav pristup vrijeđa... Zbog toga su na GDTV-u, kako bi izbjegli daljnje prosvjede, odlučili djevojkama obući košulju, na veliku žalost muške nogometne populacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo