uplela se i policija / Skandal u Biogradu: Direktoricu radija optužili da je namjestila nagradnu igru, ona sve negira

Image
Foto: Screenshot/Facebook

Pobjednika je također izvlačila direktorica, a navodno je izvukla majku svoga nevjenčanog supruga

14.12.2019.
20:55
Screenshot/Facebook
VOYO logo

Bivša direktorica biogradskog radija BnM Nikolina Kovačević našla se u središtu skandala zbog navodnog namještanja nagradne igre.

Nagradnu su igru organizirali u povodu rođendana radija koji je osnovan u srpnju 1992. godine, a ove godine trebali su proslaviti 27. godinu rada. Međutim, na inzistiranje direktorice Radija i na čuđenje zaposlenika, radio je u srpnju proslavio 30. rođendan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjednika je također izvlačila direktorica, a navodno je izvukla majku svoga nevjenčanog supruga. Skuter je pak osvojila majka pročelnice u biogradskoj Gradskoj upravi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pročelnica je, piše Slobodna Dalmacija, natjerala majku da vrati skuter jer Grad ima udio u tvrtki koja je vlasnik radija. No, automobil nije vraćen. To je produbilo sumnje nekih biogradskih policajca da pokrenu istragu o navodno namještenoj igri.

Kovačević na teret stavljaju i da je iza nje ostalo 800.000 kuna minusa. Prema informacijama Zadarskog, policija sve istražuje te je već obavila i informativne razgovore. Međutim, Kovačević sve negira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Nagradna igra nije namještena. Pozivam sve koji znaju kako se namješta neka me obuče pa ću je namjestiti idući put. Ali kad auto bude bar pola milijuna kuna, a ne ovih 70-ak tisuća kuna. Meni je super da svi tvrde da je bilo namješteno. Ništa nije bilo namješteno'', rekla je Kovačević za Index. 

Tvrdi kako joj dobitnica nije svekrva niti je sin dobitnice njezin nevjenčan suprug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrdi da ju policija uopće nije kontaktirala, da nije dobila nikakvu obavijest te da nije bila ni na kakvim razgovorima.

"Policija je bila samo u firmi zajedno s poreznom. Ali nikakvu kaznu, poziv, ni obavijest ja službeno nisam dobila", dodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo