ljubav prema šminkanju / Sjećate li se bake Livije? Osvojila je modni svijet, a sada je pokrenula i svoj biznis: 'Moja avantura tek počinje'

Image

Kako je mali pulski salon dospio na stranice najpoznatijih svjetskih medija u priči Ivana Dobrana

17.8.2020.
9:00
VOYO logo

Prošlo je četiri godine otkako se slika bake Livije ''prije i poslije'' šminkanja proširila internetom. Iako je snimka mnoge ostavila u nevjerici Tea svoju baku šminka još od djetinjstva. 

''Bila je moj pokusni kunić od moje pete šeste godine kao i moje tete, susjede i svi ostali na kojima sam praksala'', kaže Tea Flego, make-up artist.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A danas baka Livija, u 83. godini života, u suradnji s unukom izbacuje svoju prvu liniju umjetnih trepavica. Jer kaže za novi početak nikad nije kasno.

''Moja avantura tek sad počinje'', poručuje Livija Mulac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ime novoj kolekciji dali su sami YouTube pratitelji. Iako su ju mnogi upoznali kada je Tea objavila video snimku šminkanja globalna je slava za unuku i baku stigla tek kada je poznatu fotografiju ukrao svjetski make up artist i potpisao ju kao svoju.

''Onda su krenuli razno razni napadi i to se raširilo po internetu dodatno. Bla sam ljuta, a poslije sam bila zahvalna što je tako ispalo. Dobra reklama - Huftington post, New York Times, New York Post, Mirror, The sun, Marie Claire i evo zadnje Vogue, dalje od toga ne može", kaže Tea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reklama je donijela brojne angažmane pa Tea danas putuje svijetom, radi na glazbenim spotovima, serijama i filmovima i održava radionice šminkanja. Iako voli svoj novi život veza s bakom je kaže neraskidiva.

''Ona mi je sve. Ja sam cijeli život s njome, od svog djetinjstva, odgajala sam se s njom, živjela s njom. Naša veza nije samo šminka", kaže Tea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada ih povezuje i novi posao za koji Tea kaže da se već pokazao vrlo uspješnim.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo