Sjećate ga se? Ivić Pašalić se vraća u HDZ

4.2.2012.
12:50
VOYO logo

U neslužbenom razgovoru u hotelu Westin Ivić Pašalić je priznao kako je zadnjih mjeseci intenzivirao kontakte s političkim istomišljenicima u HDZ-u te osmislio platformu za povratak u aktivnu politiku. No, Pašalić ne radi samo na svom, nego i na povratku brojnih suradnika koji su, svrstavši se uz njega prije 10 godina, prešli u Hrvatski blok i postali stranački otpadnici, piše Jutarnji list.

Na pitanje kojem će se od kandidata za šefa HDZ-a prikloniti, Pašalić načelno odgovara kako bi trebalo podržati "onog kandidata koji je za HDZ najmanje zlo". Iako ne otkriva svoje političke simpatije, ne demantira riječi ljudi koji su mu bliski i koji tvrde da će "doktor podržati doktora".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A od njih četvorice liječnika - Darko Milinović, Drago Prgomet, Milan Kujundžić, pa čak i Domagoj Milošević, koji, iako je završio medicinu, nikad nije radio u struci - Pašalićevu političkom svjetonazoru, kako priznaje, najbliži je program Darka Milinovića. No, s njim službeno - ne komunicira, piše list. specijal-201012070191004-Izbori u HDZ-u

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike