u bolnici, a nije mu ništa / Šišmiši se vratili u zagrebačku Kliniku za traumatologiju: 'Upravo smo iselili jednog. Vratit ćemo ga u prirodu'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL, Facebook/Azil Dumovec

Iz Dumovca već tradicionalno u kolovozu navraćaju po leteće sisavce. Nedavno je njih 20 uletjelo u sobe, bilo je i beba

20.8.2022.
13:10
Igor Kralj/PIXSELL, Facebook/Azil Dumovec
VOYO logo

Nakon što je ekipa iz Azila Dumovec početkom tjedna intervenirala u zagrebačkoj Klinici za Traumatologiju i spasila je od najezde šišmiša, izgleda da 'oslobođenje' bolnice nije dugo potrajalo. Naime, danas su šišmiši ponovo odlučili napasti bolnicu.

"Iz Klinike za traumatologiju KBC-a 'Sestre milosrdnice' u Draškovićevoj ulici upravo smo iselili jednog šišmiša. Nakon pregleda u oporavilištu za divlje životinje Zoološkog vrta Grada Zagreba bit će vraćen u prirodu", napisali su iz Azila Dumovec na svom Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo im je, kako su već ranije rekli, tradicionalna intervencija u kolovozu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''U kolovozu tradicionalno posjećujemo Kliniku za traumatologiju KBC-a "Sestre milosrdnice" u Draškovićevoj ulici. Povod dobro poznat - ulijetanje šišmiša u bolnicu.
Ovaj su se put razletjeli hodnikom, garderobom i sobom gdje su smješteni pacijenti. Uspjeli smo uloviti 20 šišmiša, a ako se naknadno uoči još koji, vratit ćemo se u bolnicu.
Ulovljene šišmiše prevezli smo na pregled u oporavilište za divlje životinje Zoološkog vrta Grada Zagreba. Ako djeci želite približiti svijet jedinih letećih sisavaca, dovedite ih na Noć šišmiša koja će se u Zoološki vrt Grada Zagreba održati u subotu 27. kolovoza 2022. godine od 19 do 22 sata'', priopćili su u utorak iz Azila Dumovec.

Na posljednjoj intervenciji bilo je i mladih šišmiša, reklo bi se, čitave obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo