Sisačka županica odlučila vratiti luksuzni Audi!

Nakon što su je mediji razapeli, a javnost osudila, županica Sisačko-moslavačke županije Marina Lovrić Merzel odlučila je vratiti luksuzni Audi.

25.11.2013.
11:59
VOYO logo

Skupocjeni Audi A6, koji je nedavno Sisačko-moslavačka županija kupila za 430.000 kuna, bit će vraćen, objavila je to županica Marina Lovrić Merzel, za čije je potrebe luksuzna limuzina i kupljena, javlja Večernji.hr.

''Pokrenut je postupak vraćanja Audija leasing kući, a dvije dosad plaćene rate za leasing podmirit ću iz vlastitih sredstava'', rekla je Lovrić na početku sjednice Županijske skupštine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli članak pročitajte http://www.vecernji.hr/hrvatska/sisacka-zupanica-vraca-luksuzni-audi-a6-904883?utm_source=Facebook&utm_medium=Status&utm_content=904883&utm_campaign=FB+page+statusi.

Nešto vas je oduševilo, naljutilo, rastužilo ili potaknulo da potražite dodatne informacije? Za slanje konstruktivnih, smislenih komentara uveli smo posebnu adresu komentari@portal.net.hr kako bismo i dalje saznali što mislite o temama o kojima pišemo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Namjera nam je redovito objavljivati komentare čitatelja za koje procijenimo da su konstruktivni te da iz njih svi zajedno možemo nešto naučiti.

Pišite nam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo