PRIPAZITE / Šire se lažni članci u kojima se spominje RTL i voditelj Adrian de Vrgna. U njima je sve izmišljeno, ne nasjedajte!

Image
Foto: Index/Screenshot

Apeliramo na korisnike društvenih mreža da ne nasjedaju na sadržaje spornih lažnih članaka te se RTL distancira od svih navedenih tvrdnji u spomenutim člancima

12.1.2024.
16:54
Index/Screenshot
VOYO logo

Na Facebooku se širi prevara s lažnim člancima jednog hrvatskog portala u kojima se spominje i voditelj RTL-a Danas Adrian de Vrgna. Napominjemo da RTL i spomenuti voditelj nemaju ništa s tim te da se radi o neistinitim tvrdnjama.

Naime, u jednom od takvih članaka spominje se ime predsjednika Zorana Milanovića koji u lažnom intervjuu s RTL-ovim Adrianom de Vrgnom priča o navodnom velikom novčanom uspjehu. "Zoran Milanović priznao je kako zarađuje novac. Sada svaki građanin Hrvatske može postati milijunaš", stoji u naslovu lažnog članka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Index.hr / Screenshot

Ispod članaka su se pojavili i lažni komentari u kojima izmišljeni profili tvrde da su i sami zaradili veliki novac.

U drugom se lažnom članku navodi da je RTL-ov voditelj na pragu prelaska na svjetski BBC kanal. Ističemo da navedene tvrdnje nisu istinite te nemaju veze s RTL-om.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot

Apeliramo na korisnike društvenih mreža da ne nasjedaju na sadržaje spornih lažnih članaka te se RTL ograđujea od svih navedenih tvrdnji u spomenutim člancima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo