SINČIĆEVA EMOTIVNA OBJAVA NA FEJSU: / 'Zbog ovog sam čovjeka najviše strepio. On je odrađivao najgore poslove i trpio najprljavije napade'

Image
Foto: izvor: Facebook

'VRIJEME JE DA UPOZNATE PRAVOG IVANA': Sinčić vrlo emotivno reagirao na ulazak Pernara u Sabor

12.9.2016.
15:00
izvor: Facebook
VOYO logo

U novom sazivu Hrvatskog sabora Ivan Vilibor Sinčić neće više biti sam kao što je bio u prošlom kada je jedini od kandidata Živog zida osvojio mandat.

Ovoga puta Živi zid će u Saboru imati čak osam zastupnika, a uz Sinčića ondje će biti i njegova supruga Vladimira Palfi, ali i najbolji prijatelj i osnivač Živog zida Ivan Pernar.

Pernar sa zadnjeg mjesta ušao u Sabor

Iako je u Sabor ušla i njegova supruga, Sinčić je najemotivnije reagirao na mandat koji je Pernar osvojio zahvaljujući preferencijskim glasovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pernar je, naime, kao posljednji, 14. na listi koalicije predvođene Živim zidom, osvojio najviše preferencijskih glasova, njih 1.755, te ušao u društvo saborskih zastupnika novog saziva.

Svoje osjećaje povodom toga Sinčić je s javnošću podijelio putem Facebooka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
OVO JE BAŠ SLATKO: /

Sinčić objavio sliku s prinovom na ljetovanju

Image
OVO JE BAŠ SLATKO: /

Sinčić objavio sliku s prinovom na ljetovanju

"Najviše sam strepio za ovaj mandat"

U svojoj je objavi napisao: "Ipak, od svega sam najviše noćas strepio za ovaj mandat. Čovjek koji je pokrenuo Živi zid, koji je odrađivao najgore poslove i preuzimao na sebe najprljavije napade. Sa zadnjeg mjesta, preko saborskog zastupnika. Zaslužio je. Hvala vam na svakom preferencijalnom glasu. Vrijeme je da upoznate pravog Ivana, sa svim njegovim kvalitetama."

Objava je potkrijepljena i fotografijom na kojoj su Sinčić i Pernar u nježnom, prijateljskom zagrljaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo