život otvorena knjiga / Sinčić poručio Runtiću: 'Slobodno me pogledaj u oči kad se sretnemo na radnom mjestu'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Šef Živog zida Ivan Vilibor Sinčić dramatično je komentirao odlazak Hrvoja Runtića iz stranke na službenom Facebook profilu

20.9.2016.
8:07
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je Hrvoje Runtić, bivša estradna zvijezda, budući saborski zastupnik i bivši dopredsjednik Živog zida, napustio stranku, postalo je jasno da mu Živi zid nije 'jedina opcija'. Naime, snimljen je jučer kako pije kavu s glasnogovornikom Mosta Nikolom Grmojom i odmah su krenule glasine kako se pridružuje Boži Petrovu i njegovoj klapi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ovaj put nije bilo zavjese /

Grmoja i Runtić na kavi: je li na pomolu transfer bivšeg člana Živog zida u Most?

Image
ovaj put nije bilo zavjese /

Grmoja i Runtić na kavi: je li na pomolu transfer bivšeg člana Živog zida u Most?

Iako su iz Mosta to demantirali, naglasivši kako su s Runtićem razgovarali o izmjenama Ovršnog zakona, Ivan Vilibor Sinčić gubitak zastupnika dramatično je komentirao na Facebooku.

"Moj bivši kolega danas me nazvao dječurlijom. Dječurlija koja mu je plaćala stan, hranu i režije.  A čak sam stariji nego onaj dan kad smo liste predavali", započeo je svoje obraćanje na društvenoj mreži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prijatelju, želim ti svu sreću kamo god pošao. Ništa ti ne zamjeram. Bilo je i lijepih i loših trenutaka. Slobodno me pogledaj u oči kad se sretnemo na radnom mjestu. U životu nisam krivotvorio ničiji potpis. Nikakav dokument. Moj se potpis lako može provjeriti, dostupan sam svaki tren. U životu nisam nikome nudio mito. Ne znam ni koje, ni otkud. U životu nisam uzimao mito. Nisam kupio nikakav stan, kao što me zadnjih dana terete. Moj je život otvorena knjiga", naglasio je Sinčić.

"Ako netko posjeduje ikakve dokaze protiv mene, molim vas da ih dostavite i policiji i medijima. Bilo kakav dokaz. Čekam kad ćete napokon dići neku optužnicu, kad već imate toliko materijala. Ajde dečki, možete vi bolje", pozvao je uz 'smajlić'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svima vama koji ste ostali uz nas kroz sve ove oluje, neizmjerno hvala. Znam da nije lako. Znam da je teško vjerovati čovjeku od 26 godina koji iza sebe nema ništa i nikoga. Hvala vam, vaš sam sluga od prvog dana", zaključio je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo