i nije prvi put / Sin gradonačelnika Drniša (HDZ) završio iza rešetaka. Prijetio policajcu i djevojci, bušio gume

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku PU šibensko-kninske dok je kaznena prijava dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku

19.7.2023.
15:11
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Šibenska policija dovršila je istragu protiv muškarca iz Drniša (28) kojeg tereti za prijetnju i oštećenje tuđe stvari na štetu 31-godišnjaka i 27-godišnjakinje, neslužbeno, radi se o sinu gradonačelnika Drniša, Josipa Begonje (HDZ), a prijetio je policajcu i njegovoj djevojci.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni 7. srpnja u Drnišu, zbog ranije netrpeljivosti prijetio 31-godišnjaku i 27-godišnjakinji što je kod njih izazvalo strah i bojazan za osobnu sigurnost. Osim toga, dva je dana prije 31-godišnjaku probušio gume na osobnom automobilu pričinivši mu materijalnu štetu od 160 eura, izvijestila je u srijedu PU šibensko-kninska ne otkrivajući identitet osumnjičenog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, prema neslužbenim informacijama radi se o sinu HDZ-ova gradonačelnika Drniša kojemu, kako se priča, to nije prvi takav sukob s policijskim službenicima u Drnišu.

Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku PU šibensko-kninske dok je kaznena prijava dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, potvrdili su iz šibenske policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Bili smo na najmasovnijoj turističkoj berba grožđa kod Drniša! 'Sama je nagrada što smo ovdje, što beremo'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo