Sin Bajićeva zamjenika primio 300 kuna mita

1.9.2011.
12:38
VOYO logo

Davor Novosel, policajac područne postaje Medveščak u Zagrebu, zaustavio je 22. srpnja jednu vozačicu nakon prometnog prekršaja. Žena ga je zamolila da joj oprosti kaznu, a on je pristao u zamjenu za 300 kuna mita. Kako vozačica nije imala novaca policajac ju je poslao na obližnji bankomat.

Žena je kasnije sve ispričala svom suprugu i u dogovoru s njim policajca je prijavila, te je pokrenuta obrada u kojoj je vozačica prepoznala Davora Novosela. Policajci koji su radili na tom slučaju odmah su znali da imaju posla sa sinom Dragana Novosela, prvog zamjenika glavnog državnog odvjetnika Mladena Bajića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenuti policajac je u međuvremenu suspendiran i protiv njega je podnesena kaznena prijava, a zbog postupaka svoga sina Dragan Novosel je bio spreman podnijeti ostavku na sve svoje dužnosti u DORH-u, no Bajić je to odbio.

Davor Novosel tako sada čeka ishod cijelog postupka, a u međuvremenu Jutarnji list doznaje kako ovo nije prvi put da se sin Bajićevog zamjenika našao pod istragom svojih kolega. Naime, dok je radio kao policajac na Trešnjevki operativno su ga obrađivali kriminalistički policajci, ali je njihova istraga tada navodno zaustavljena s više pozicije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201108240237006 arti-201105180724006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo