genijalna parodija / Simpsoni će glasati za Hillary: pogledajte kako su se narugali Donaldu Trumpu

Rasprava o izboru predsjedničkog kandidata počela je u trenutku kad je Marge ustanovila da 'ne može voditi ljubav dok ne odluči za koga će glasati'

2.8.2016.
9:27
VOYO logo

Junaci popularnog crtanog filma Marge i HomerSimpson složili su se da će glasati za Hillary Clinton na američkim predsjedničkim izborima.

20th Century Fox je samostalnu epizodu popularnih Simpsona pod naslovom "3.00 ujutro" objavio na You Tubeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Republikanski kandidat Donald Trump u epizodi se pojavljuje s primjerkom knjige "Veliki govori" Adolfa Hitlera.

Kad je Homer najavio da će možda glasati za Trumpa, Marge kaže: "Ako ćeš tako glasati, pitam se hoću li ikad više moći biti s tobom". Homer uzvrati: "Eto, i tako sam postao demokrat".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Clinton i Trump suočit će se na američkim predsjedničkim izborima koji se održavaju 8. studenoga.

Rasprava o izboru predsjedničkog kandidata počela je u trenutku kad je Marge ustanovila da "ne može voditi ljubav dok ne odluči za koga će glasati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Narator tada postavlja pitanje: " Sada je tri sata u noći i telefon zvoni u Bijeloj kući -  za koga biste željeli da odgovori na poziv?"

Pitanje je parodija na oglas iz političke kampanje Hillary Clinton iz 2008. u kojemu se Amerikancima postavlja pitanje, ako zazvoni u tri u noći, koga bi željeli da ih vodi u kriznim vremenima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku slijedi kako izgleda kad se na takav poziv jave Clinton i Trump. Trump diže slušalicu i veli: "Ne sada, na Twitteru sam!"

Zatim poziva pomoćnika i naređuje mu: "Stavi moje ime na Lincoln Memorial, raspusti NATO ... i donesi mi kajganu na zlatnom tanjuru."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bill Clinton javlja se ovako na telefon: "Soba za sastanke? Evo dolazim!" Ali lice mu se zatim snuždi i dodaje slušalicu Hillary: "Oh, za tebe je".

Na to mu žena odvrati: "Da, odsad je uvijek za mene".  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo