Vatrogasci i policajci povraćali bježeći iz smrdljivog stana punog fekalija

6.9.2013.
15:01
VOYO logo

Naime, šibensko gradsko Komunalno redarstvo je krenulo ući u sporni stan u kojem živi žena koja skuplja i donosi smeće, a kad im je ona odbila dopustiti da uđu unutra, pozvani su policija i vatrogasci.

"I ja sam bio u stanu. Prizor koji sam zatekao je neopisiv, a smrad nesnosan. Uspio sam suspregnuti osjećaj povraćanja, ali neki vatrogasci i policajci koji su kasnije ušli to nisu mogli", opisao je za Slobodnu Dalmaciju jedan od komunalnih redara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna žena koja stanuje u blizini je ispričala kako je iz stana izveden i jedan stariji muškarac, za kojeg je cijelo susjedstvo vjerovalo da je mrtav. "Svi smo bili uvjereni da je čovjek u tom stanu, za kojeg se stanarka navodno brinula, mrtav. Vjerojatno bi i umro za koji dan jer je nesretnik nepokretan, a vatrogasci i policajci koji su ušli u stan doslovno su zagazili u naslage od pola metra fekalija. Nema onoga koji se, nakon ovakvog smrada, ne bi zakleo da je unutra leš u stanju raspadanja", kazala je žena.

Bolničar ušao s maskom i bocom kisika

Koliko je smrad u stanu bio nesnosan, pokazuje i podatak da je djelatnik Hitne pomoći, koji je stigao po nepokretnog čovjeka iz stana, dobio zaštitnu masku i bocu kisika. Nakon gotovo sat vremena, bolničari su iz stana na nosilima uspjeli iznijeti stanara kojeg su, očito, u međuvremenu oprali i preodjenuli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok se cijela akcija odvijala, okupljeni promatrači su i na pristojnoj udaljenosti morali zaštititi dišne puteve maramicama, a kvartovski policajac je mlazom vode iz vatrogasnog šmrka morao oprati trg. Oni najustrajniji dočekali su kasnije i zaposlenike tvrtke koja će obaviti deratizaciju, dezinfekciju i dezinsekciju stana.

Što će biti sa stanarima iz 'stana užasa' još nije poznato.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo