prisjetila se početka karijere / Severina zamalo pala usred intervjua zbog vrtoglavih potpetica

Došlo je vrijeme da kraljica padne, ali samo privremeno i samo na sekundu. Sa Severinom smo se družili na Rujanfestu i doznali svašta iz njene prošlosti, ali i zamalo je skupljali s poda. Sva sreća pa se njezina ravnoteža održala do kraja.

28.9.2014.
15:05
VOYO logo

Severinin ovoljetni megahit 'Uno momento' stigao je u Zagreb, a s njim i sjećanja na neke stare dane. Aktualna kraljica estrade prisjetila se, naime, svojih početaka u kojoj ovakve gužve i euforije oko nje nije bilo ni u tragovima.

"Jednog jutra '91. sam otišla iz Splita i mislila sam da ću biti gastarbajter, ostati dvije, tri, četiri godine. Međutim, ostala sam zauvijek u Zagrebu živjeti, naglasak je ostao isti! Sa 17 godina bilo je takmičenje, onda sam pobijedila tamo, u žiriju su bili... aaaaaaa!", prisjetila se Seve i skoro usred intervjua završila na podu.

Pad je ovog puta uspješno izbjegla, ali na svojim glazbenim počecima i nije bila te sreće.

"Kad sam pjevala prateće vokale Tutti Frutiiju, pala sam od iza, ali nitko nije primijetio. Već tada sam bila živahna, imala koreografije, zaboravila, ja sam umislila da sam glavna na tom koncertu", prisjeća se kraljica estrade.

Danas je glavna na koncertima, ali i na Facebooku, na kojem gotovo svakodnevno objavljuje svoje odjevne kombinacije, potvrđujući tako zacementirani status modne ikone.

"Modna ikona je trebala malo deblju štiklu izabrati za taj pod... Nekako mislim da je moda igra. Tako je sa svim u životu, s pjesamam i s ljubavlju!", kaže Severina.

Osim na selfiejima, Severina radi i na novom albumu, a tu je i duet kojeg je nedavno snimila sa Sašom Matićem.

Četiri dana nakon vjenčanja s voditeljicom Jovanom Janković, Željko Joksimović se vraća glazbi, ali sa svježim uspomenama na svoj dan iz snova, u kojem ga je, uz najbliže prijatelje i stotine novinara, pratio i petomjesečni sin Kosta.

"Bio je pravi gospodin, miran, čak smo razmišljali da li da ga povedemo, ali ipak smo ga odlučili povesti. Osjećam se fantastično, to je fantastičan doživljaj, vrlo poseban, da ne kažem uzvišen. Uživali smo sigurno osam sati bez prekida, to je jedno radno vrijeme", kaže Joksimović.

Željko je, posve očekivano, na svojoj svadbi i zapjevao.

"Nisam nešto speciajlno davio, nekoliko pjesama, kao i ostale kolege", kaže pjevač.

Ovako skroman ipak nije kad je u pitanju njegov novi album. Izlazi uskoro, a Joksimović ne zna kud bi s viškom pjesama.

"Drago mi je da će biti komercijalnih pjesama. Bit će i onih pjesama koje su bile karakteristične. Ja sam mislio, možda napravim dupli album, za srce i za dušu, nešto melankoličnije", kaže srpski pjevač.

Melankolije na izvoz ima i u slučaju glazbene dive Doris Dragović. Najavljujući veliki koncert 5. studenog u Lisinskom, pjevačica je u studiju Narodnog radija ugostila Vannu i Vandu Winter, ali bez daha ju je ostavio telefonski poziv supruga Marija Budimira, koji joj je u eter poručio.

"Bez obzira na sve što se u zadnje vrijeme piše, uvijek se diže prašina za onima koji vrijede. To je tako valjda bilo odavno pa je i da danas tako", poručio je Marijo supruzi.

Ovo se, naravno, odnosi na prošlogodišnju lošu energiju izazvanu nekim nastupima u Srbiji. Ta je priča očito gotova, a Doris je spremna za nove pobjede!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo