EUROMANIJA NA RTL.HR / Serviramo nogomet za doručak, ručak i večeru!

Image
Foto: RTL

Ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu ta će 24 lipanjsko-srpanjska dana doći na svoje, a mi smo pomislili - 'zašto našim čitateljima ne bismo ponudili komadić tog spektakla?' Provjerite što sve možete naći na našem portalu EURO 2012.!

23.5.2012.
12:43
RTL
VOYO logo

Nogomet za doručak, nogomet za ručak, nogomet za večeru - tako će izgledati prosječni dan cjelokupne muške i dijela ženske populacije u Hrvata tijekom trajanja Europskog prvenstva 2012.

Ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu ta će 24 lipanjsko-srpanjska dana doći na svoje, a mi smo pomislili - 'zašto našim čitateljima ne bismo ponudili komadić tog spektakla?' Zato smo se doista potrudili napraviti najsadržajniji i najbolji portal posvećen EURO-u 2012.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na portalu je naglasak na nogometnim događanjima koja će se odvijati u Poljskoj i Ukrajini. Kako ipak ne bi prevladavale samo 'dosadne' nogometne teme, potrudili smo se pružiti što širu lepezu podataka i informacija, kao i vijesti s 'ruba nogometa'.

Image
Foto: RTL

Ali to nije sve... RTL će na mjestu događaja imati svoje ljude. To znači da ćemo imati informacije iz prve ruke, ekskluzive, intervjue s 'ludim' navijačima, reportaže, brdo video materijala, fotografija i svega ostalog što će ovaj nogometni portal učiniti 'totalno drukčijim od drugih'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao specijalni dodatak ponudit ćemo nekoliko blogersko-komentarskih osvrta poznatih RTL-ovih televizijskih lica koji će o nogometu i fenomenu istoga pisati iz različitih kuteva (navijačkog, ženskog, umjetničkog, nezainteresiranog...) za naš portal EURO 2012.

Ni to nije sve...Hrvatski navijači dobit će svoj posebni kutak na portalu gdje će na vrlo jednostavan način sa svog mobitela, kamere, iPhonea, te nekog drugog sličnog uređaja moći poslati videa ili fotografije sa svih mjesta na kojima vlada nogometna groznica, bez obzira je li to s utakmice u Poljskoj ili lokalnog kafića/trga u svom gradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Ne sumnjamo da će, uz ovakvu raznolikost sadržaja, RTL-ov portal 'EURO 2012' zadovoljiti istančani ukus hrvatskih nogometnih fanatika, koji će se svakodnevno spajati na njega u potrazi za zanimljivim ili nepoznatim...

I to je konačno sve... Do čitanja na portalu EURO 2012.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo