ponovo u akciji / Serijski bušač guma opet hara Varaždinom! Tri puta u 10 dana izbušio gume na istom autu. Pazite svoje limene ljubimce!

Image
Foto: Shutterstock/Ilustracija

'U srpnju su bile zadnji puta probušene i sada opet prije par dana, u noći negdje. Problem je ovaj puta bilo jer je guma polagano puštala zrak, a često se vozim po autocesti i mogli smo nastradati jučer, moji suputnici i ja. Srećom da smo se vozili po gradu kada nas je zanijelo pa nije bilo težih posljedica', opisala je čitateljica svoje iskustvo.

27.1.2024.
14:17
Shutterstock/Ilustracija
VOYO logo

Građani Varaždina se već godinama bore s problemom izbušenih guma na javnom gradskom parkingu u ulici Ive Režeka, javljaju Varaždinske vijesti. Od 2021. godine nepoznata osoba buši gume na autima. Prošle godine je čak tri puta u 10 dana izbušio gume na istom autu.

"U Varaždinu u Jalkovečkoj ulici u 10 dana nam je već treći puta probušena guma na automobilu i to 5. veljače, 14. veljače i 17. veljače. Auto parkiran na parkingu", rekao je tada čitatelj za Varaždinske vijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Građani su se ovih dana ponovno javili s istim problemom, bušač je izgleda ponovno u akciji. Najnoviji incident dogodio se prije tri dana u Ulici Krešimira Filića, nedaleko od parkirališta u ulici Ive Režeka. Vlasnica auta na kojem su izbušene gume upozorava da je ovaj put moglo biti i opasnijih posljedica od skupocjene promjene guma i zračnica na osobnom vozilu.

Image
KAKVA SABOTAŽA! /

Riječki vulkanizeri loših namjera: Namjerno bušili gume na skupim autima pa zarađivali na popravcima!

Image
KAKVA SABOTAŽA! /

Riječki vulkanizeri loših namjera: Namjerno bušili gume na skupim autima pa zarađivali na popravcima!

"Koji psihopat ugrožava naše živote bušenjem guma i naše suputnike u autu, da li se stvarno nešto loše mora dogoditi? Na mojem autu su već otprilike četiri puta probušili gumu i već smo skoro sletjeli s ceste s automobilom jer guma nije pustila odmah sav zrak. Što treba napraviti da se nešto pokrene u ovom gradu?", pita se očajna čitateljica Varaždinskih vijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U srpnju su bile zadnji puta probušene i sada opet prije par dana, u noći negdje. Problem je ovaj puta bilo jer je guma polagano puštala zrak, a često se vozim po autocesti i mogli smo nastradati jučer, moji suputnici i ja. Srećom da smo se vozili po gradu kada nas je zanijelo pa nije bilo težih posljedica", opisala je čitateljica svoje iskustvo.

Policija je upoznata sa slučajem i znaju da se bušenje guma na tom području često ponavlja, ali konkretnih pomaka i dalje nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Auti su od pandemije poskupjeli i za 100.000 kuna, a obiteljski auto sada se ne može naći ispod 20.000 eura

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo