selfie štap / Selfie štap upute - naučite kako koristiti selfie štap

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Selfie štap se odmah po pojavljivanju na tržištu prometnuo u najvažniji mobilni dodatak bez kojega je fotografiranje nezaboravnih provoda s prijateljima nezamislivo

19.9.2017.
14:03
Davor Puklavec/PIXSELL
VOYO logo

Fotografiranje popularnih selfieja već je nekoliko godina najrasprostranjeniji trend u svijetu. No često na selfie fotografijama koje objavljujemo nismo sami, već u društvu nama dragih ljudi. Kako bi i oni stali i kadar, a fotografija zadovoljila pravila estetike društvenih mreža, osmišljen je selfie štap.

Prilikom kupnje dobit ćete i upute za selfie štap i njegovo korištenje, kako biste što brže svladali ovu i ovako jednostavnu metodu fotografiranja. Selfie štapovi mogu se rastegnuti do 110 centimetara, a zahvaljujući dužini ruke i štapa, u kadar će stati više osoba, a neće se primjetiti da držite fotoaparat ili mobitel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upute za selfie štap i njegovo korištenje su izrazito jednostavne. Namjestite mobitel na držač za mobitel koji se nalazi na selfie štapu. Na svom mobitelu namjestite postavke snimanja, dodajte filter po želji i snimite još jednu fotografiju za sjećanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo