faza pomirenja / Vladimir Šeks: 'Vrijeme je da se pomirim sa svima, to je dobro i za zdravlje nacije'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Posebno su zanimljiva Šeksova pomirenja s Hebrangom, Bebićem i Sanaderom

3.7.2017.
8:32
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

HDZ-ov veteran Vladimir Šeks u fazi je pomirenja sa svim svojim uglavnom stranačkim neprijateljima. Osim toga, napisao je i knjigu u kojoj se politički obračunava s, kako je rekao, krivotvoriteljima hrvatske povijesti, Stjepanom Mesićem i Jožom Manolićem.

Šeks je u procesu mirenja ili se već izmirio s Andrijom Hebrangom (jedan drugog godinama su nazivali lašcima, manipulatorima itd.), Lukom Bebićem (odnosi su zahladili kada je Ivo Sanader za šefa Sabora postavio Bebića i maknuo Šeksa), Ivom Sanaderom (u intervjuu Večernjem listu prije nekoliko godina rekao je da bi pokraj Sanadera, da ga sretne, prošao kao pored turskog groblja) kojem Šeks 6. srpnja dolazi na promociju knjige u izdanju Večernjeg lista, a već koju godinu Šeks je ponovno u prijateljskim odnosima s Branimirom Glavašem (Glavaš ga je optuživao da je on imao utjecaj na pravosudni proces protiv njega).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno su zanimljiva Šeksova pomirenja s Hebrangom, Bebićem i Sanaderom, a koliko su zatoplili odnosi između njega i Bebića, svjedoči i to što je Bebić na promociji Šeksove knjige u petak sjedio u prvom redu, zajedno sa Šeksovom suprugom, kćeri, unukom i posinkom.

"Nastojim izmiriti odnose sa svima. Sanaderu dolazim na promociju knjige, itekako kontaktiram s Hebrangom, s Lukom sam sve izgladio... To mi je važno s mojeg osobnog stajališta, jer besmisleno je imati latentne neprijatelje. No, to je dobro, da tako kažem, i za zdravlje nacije. Pozivam i druge da slijede moj primjer s osobne razine u smjeru nacionalnog pomirenja", rekao je Šeks za Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo