'Šeks upozorio da je piće nestajalo iz Sabora'

'U kabinetu predsjednika Sabora počele su se događati čudne stvari, pa su pokrenute policijske istrage.

9.11.2011.
8:51
VOYO logo

Živopisnim svjedočenjima nastavljen je proces protiv bivšeg predsjednika Sabora Žarka Domljana, kojega je zbog klevete tužila obitelj pokojnog rukovoditelja saborskog restorana Milana Škorića jer je Domljan lani izjavio da je Škorić bio član KOS-a i da je 1990. nabavljao meso za Sabor u mesnici Zec, poznatom okupljalištu kosovaca i udbaša.

Milovan Petković, bivši šef kabineta predsjednika Sabora, svjedočio je da se i po Saboru za Škorića pričalo da ima veze s KOS-om i Udbom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''U kabinetu predsjednika Sabora počele su se događati čudne stvari, pa su pokrenute policijske istrage. Nestajalo je piće koje je bilo u kuhinji predsjednika Sabora, vođena je i policijska istraga jer je pristup tom piću bio očito svakome dopušten, pa mislim da je tadašnji potpredsjednik Sabora g. Šeks na to upozorio. Istragom ništa nije utvrđeno, a piće je nestajalo i tijekom istrage, pa je spremljeno pod nadzor u jednoj limenoj kasi, u mojoj sobi'', svjedočio je Petković, piše Večernji list.

Zoran Gajdarov, koji je radio u službi unutarnjeg osiguranja Sabora, kazao je da za Škorića nije utvrđeno da je bio pripadnik KOS-a, nego je za to postojala indicija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo