OLIĆEV SUIGRAČ SE ZABORAVIO / Seks skandal u njemačkoj reprezentaciji?!

Image
Foto: Facebook

Samo nekoliko dana preostalo je do početka Eura, a njemačku reprezentaciju potresao je skandal koji nema veze s nogometom. U glavnim ulogama su branič Jerome Boateng i golišavi model Gina-Lisa.

5.6.2012.
14:58
Facebook
VOYO logo

Najtiražniji njemački dnevnik Bild objavio je paparazzi slike njemačkog reprezentativca Jeromea Boatenga u društvu prsate manekenke Gine-Lise Lohfink u jednom berlinskom hotelskom baru.

U njihovom intimnom druženju ne bi bilo ničeg neobičnog, niti lošeg da branič Bayerna nije u izvanbračnoj vezi dugogodišnjom djevojkom s kojom ima jednogodišnje blizanke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodatno ulje na vatru bacila je i nimalo diskretna Gina-Lisa izjavom da su nakon sastanka u baru zajedno otišli u sobu 248, gdje su proveli cijelu noć, da bi se kasnije pred TV kamerama ipak ispravila te rekla: "Samo smo razgovarali".

Image
Foto: avesemasas2.blogspot.com

Da stvar bude još gora po njemačkog reprezentativca, u društvu s djevojkom koja je 2008. sudjelovala u njemačkom showu "Top model" vidjeli su ga i brojni očevici, a postoji mogućnost da je Boateng prekršio i disciplinski kodeks 'Elfa'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oglasio se i njegov agent Jorg Neubauer.

"Ja znam Jeromea, nikad nije u krevetu kasnije od 2 sata (?!). Ako ćemo iskreno, što igrač radi u svoje slobodno vrijeme i s kim se druži, to je njegova stvar. Nije na meni da komentiram, a mislim da nije ni na vama. Utakmica s Portugalom je na rasporedu tek za tjedan dana", opravdavao je svog klijenta Boatengov menadžer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo