ŠEFOVI U HOLDINGU IGNORIRALI GAZDU; Nisu se htjeli Bandiću javiti na pozive, a onda su primili njegov dopis: / 'To neću tolerirati...'

Image
Foto: Pixsell
24.8.2020.
8:08
Pixsell
VOYO logo

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić odlučio se jednim dopisom obračunati s očito neposlušnim voditeljima podružnica Zagrebačkog holdinga, odnosno direktorima tvrtki u njegovu sastavu. Jutarnji list je u posjedu dopisa, iz kojeg je jasno kako se oni nisu htjeli javljati na Bandićeve pozive dok su bili na godišnjem odmoru. Stoga im je uputio packu da službeni mobiteli služe tome da se njihovi vlasnici na njih jave.

"Kada su u pitanju javne usluge, ne možemo sebi priuštiti dostupnost samo u radno vrijeme, nego moramo biti dostupni uvijek, za vrijeme i izvan radnog vremena, a u slučaju osobne spriječenosti potrebno je Uredu gradonačelnika i Gradskom uredu za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša javiti ime i prezime te kontakt podatke osoba koja vas mijenja", stoji u Bandićevu dopisu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gradonačelnik je zaključio dopis time da neće tolerirati nemogućnost stupanja u kontakt s osobom odgovornom za bilo koju od javnih usluga u Gradu Zagrebu te da će takvo neodgovorno ponašanje sankcionirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo