AUTENTIČNI EROTSKI FILM / Sedam priča o seksu predstavljeno publici

Kontroverzni film mlade redateljice Irene Škorić '7sex7' ni nakon premijere na Pula Film Festivalu ne prestaje dizatu prašinu.

21.7.2011.
19:40
VOYO logo

Dugometražni prvijenac nagrađivane redateljice  definitivno je najgolišaviji film ovogodišnjeg pulskog festivala, pa time publici i najitrigantniji.

Iako su zli jezici odmah film proglasili pornografijom, Irena Škorić to osporava i svoj cjelovečernji filmski uradak naziva čistim erotskim užitkom.

"Htjela sam postić novo otkrivanje erotike kao nešto zaboravljeno. U današnje vrijeme seks i propaganda su svuda, a ja sam htjela zaboravljenu erotiku dotaknuti", izjavila je uspješna redateljica.

Autorica na vulgarnost nije ni pucala, kao ni na čistu provokaciju. Svojevrsni omnibus specifičan je i po tome što je svaka priča snimljena u jednom kadru, što je od svakog člana ekipe koja je radila na filmu zahtjevalo sasvim novu razinu koncentracije.

"Imamo tu autentičnost neku, zatvoreni krug energije, dok recimo kad snimamo kod glumaca poljubac u ponedjeljak, a seks u petak, to je sve rascpjekano. Tu se ta energija gubi, baš smo htjeli uhvatiti tu energiju i autentičnost", zadovoljno je podijelila s nama Irena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o pulskoj premijeri u prilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo