SDP u akciji: / Farba klupe, igra badminton, baca frizbi

Čuvaj se, Grade Zagrebe! SDP je u akciji i ne misli stati, makar ne do ponedjeljka.

9.9.2011.
18:15
VOYO logo

Vodeća stranka u koaliciji koju je hrvatska premijerka i šefica "kukulele koalicije" posprdno nazvala "peka, ražanj, roštilj, gemišt" ovih se dana natječe s njom u svojim aktivnostima na otvorenom.

Dok ona u predizborne svrhe ne dopušta da se bez nje otvori niti berba jabuka, SDP ovaj vikend salijeće građane na drugačiji način i o tome šalje priopćenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petak kao prvi dan vikenda proveli su dijelom na Trgu bana Jelačića, što su fotografirali i poslali u privitku informacije za medije.

"Predsjednik i potpredsjednik GO SDP Zagreba i saborski zastupnici Davor Bernardić i Gordan Maras te zagrebački saborski zastupnici Rajko Ostojić, Željka Antunović, Mirela Holly, Ivo Jelušić na središnjem su se gradskom Trgu bana Jelačića u petak družili s građanima i dijelili vodu", priopćio je SDP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz vodu dobili i čašicu razgovora

"Uz bočicu vode građani su dobili i odgovore na mnoga pitanja od nezaobilazne cijene vrtića do izbornih očekivanja", naveli su, te "priprijetili" da će "uz podjelu vode u ove još tople dane kasnog ljeta, kavom s građanima te u brojnim drugim akcijama zagrebački SDP-ovci nastaviti neposredno komunicirati i družiti se s građanima". Srećom, bablje ljeto znači da se ljudi, uključujući SDP-ovce ne peku na 40 stupnjeva Celzijevih, kao što su imali priliku prije nekoliko tjedana. Tada su zapravo mogli spasiti čovjeka bočicom vode, no to je sada manje važno.

Ne lezi vraže, medijima odmah nakon ovog priopćenja ubrzo stiže i niz poziva za dan drugi i dan treći, tj. subotu i nedjelju. Mjesni ogranci SDP-a Špansko pozvali su u subotu sugrađane da se uključe u akciju "Sportom do zdravlja", na igralištu iza osnovne škole Špansko oranice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Badminton, frizbi, predizborno farbanje

"Građani će se pod vodstvom Žarka Mihajlovića, diplomiranog kineziologa i predsjednika Foruma mladih MO Stenjevca moći okušati u badmintonu, malom nogometu, košarci i frizbiju", navode zagrebački SDP-ovci.

Istovremeno, SDP-ovci u organizaciji Mjesne organizacije Črnomerec će u u petak, subotu i nedjelju uređivati Osnovnu školu Gornja Kustošija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Obnovit će se i oličiti klupice, drvenarija i ostala stolarija. Akcija počinje u petak u 16 sati, a u subotu i nedjelju u 7 sati. Predsjednik GO SDP Zagreba Davor Bernardić pridružit će se akciji u subotu u 9 sati", javljaju aktivni socijaldemokrati.

Vikend prepun igranja badmintona, dijeljenja vode, farbanja klupica i jurenja za frizbijem završit će na Bandeku, pardon, Bundeku. U nedjelju ujutro, tvrde, ondje će se pojaviti SDP-ovi saborski i gradski zastupnici ne bi li se s građanima podružili uz kavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ajmo, ljudi, malo sadržaja.

specijal-201012070191004-Besposlen pop i jariće krsti

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201108250715006 arti-201108070145006 arti-201109060376006 arti-201006230090006 arti-201109060922006

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo