okupljanje predsjedništva / SDP se sastao na Ibleru: Hoće li se danas postaviti pitanje Bernardićeve smjene?

Image
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

Zlatko Komadina ističe kako se o rejtingu mora pričati te da je za stanje u stranci odgovoran Bernardić ali i svi ostali u SDP-u

4.12.2018.
18:47
Slavko Midžor/PIXSELL
VOYO logo

Na Iblerovom trgu sastalo se, nakon duže pauze, Predsjedništvo SDP-a. Uoči sjednice, na kojoj su navodno inzistirali nezadovoljnici u Predsjedništvu, moglo se čuti kako će se postaviti i pitanje smjene Davora Bernardića

Sam predsjednik SDP-a oštro je odbacio spekulacije da u tom tijelu stranke postoji većina koja će izglasati njegov politički kraj. Fred Matić kazao je prije sjednice kako treba razgovarati o rejtingu stranke. "Ja sam pričao s predsjednikom i izrazio želju da budem na listi za EP, on je rekao ne da ćeš bit na listi nego ćeš bit nositelj - nosit ćeš je kad je budemo predavali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nisam dobio dnevni red, ali mislim da trebamo pričati o rejtingu. Situacija je bezizlazna, propast nećemo. Europski izbori su blizu, nakon toga polažemo račune", kazao je Matić.

Ivo Jeluišć kazao je kako ne zna o čemu će se pričati na sjednici, no i on poput Matića smatra da treba razgovarati o rejtingu stranke. "Ako nitko ne potegne tu temu, ja ću. Moramo pričati kud plovi ovaj brod", kazao je Jelušić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatko Komadina također ističe kako se o rejtingu mora pričati te da je za stanje u stranci odgovoran Bernardić ali i svi ostali u SDP-u. "Svaki član stranke ima moju podršku", kazao je. Na pitanje ima li Bernardić podršku, Komadina je rekao kako smatra da ovo nije noć za odluku o toj temi. 

Na sjednici Predsjedništva od 13 prisutno je 11 članova, nisu došli Biljana Borzan i Boris Lalovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike