direktor zagrebačke Čistoće / SDP-ovac Opačić nazvao 'radodajkom': 'Nikad nije radila ništa konkretno, osim seksa sa glavešinama'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Dugogodišnji direktor zagrebačke Čistoće i član SDP-a Marko Melčić prostački i seksistički napao Milanku Opačić

8.11.2016.
16:23
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je potpredsjednica SDP-a Milanka Opačić podržala Orsata Miljenića na unutarstranačkim izborima, dugogodišnji direktor zagrebačke Čistoće i član SDP-a Marko Melčić obrušio se na nju na svom Facebook profilu.

Prostačkim i seksističkim istupima je htio dati podršku Davoru Bernardiću u utrci za šefa SDP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrijeme je da se Milanku Opačić "outsourca" iz vrha stranke jer je došla ravno sa faksa u vrh stranke i Sabor i nije radila nikad ništa konkretno u realnom sektoru. Osim seksa sa glavešinama", napisao je na Facebooku, dok ju je u jednom komentaru nazvao 'radodajkom'. 

Dok su ga brojni Facebook korisnici podržali, mnogi su reagirali na njegov mizogini način izražavanja i poručili mu da se srami.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Facebook

"Ona je razmaženo derište, odmah je došla na funkciju i cijelo je vrijeme tamo. Ona je izmislila outsourcing, a nema pojma o ničemu. Ja sam bio direktor bio u Holdingu pa mi outsourcing ne pada napamet. Milanka je jedna niškoristi, bila je na velikim funkcijama, ništa kvalitetno nije napravila. Vozila se u Audiju, u jednom ona, u drugom gorile, luksuzno je živjela, ne trebaju nam takvi", kazao je Melčić za Index.(Facebook screenshot)

Melčić je bio direktor Čistoće, druge po veličini firma u Holdingu. Prema njegovim riječima, SDP ga je uklonio s pozicije kako bi 'diktator Milanović nahranilo HNS-ovce'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opačić je za Index komentirala kako nema pojma tko je Malčić niti što ima protiv nje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo