'POKLONIT ĆU ČLANARINU STRANCI' / SDP odlučuje o političkoj sudbini Viktora Gotovca: 'Neću cviliti, cendrati, neću pljuvati ni trolati'

Postavilo se i pitanje hoće li zbog svega ovoga doći do gradskog zagrebačkog SDP-a, no kako doznaje Petra Mlačić SDP će napraviti sve da to toga ne dođe jer im to ne ide na ruku

13.9.2022.
20:05
VOYO logo

RTL-ova reporterka Petra Mlačić javila se uživo s Iblerovog trga gdje je u tijeku sjednica Predsjedništva SDP-a.

Sjednica Predsjedništva još uvijek nije gotova. Viktor Gotovac je izašao s nje. Njega je predsjednik stranke Peđa Grbin pozvao da se pred članovima stranke očituje zašto je napravio što je napravio iza leđa stranke. On je izašao sa sjednice uvjeren da će ga izbaciti međutim oni tek sad o tome glasaju. Prema nekim informacijama, samo će dvije članice predsjedništva biti protiv te odluke. Izgleda da bi velikom većinom mogao biti izbačen. Rekao je i da sve i da su ga pitali da od te odluke odustane i da ponovno ide u sporazum s Možemo da to ne bi napravio jer vjeruje u to što odlučuje. Nije jedino on to potpisao već i ostalih 18 članova. Kaže da su svi odrasli ljudi koji su sami mogli donositi odluke. Kako doznajemo, on bi mogao biti izbačen iz stranke, a ostali bi mogli dobiti manje sankcije. Sve ćemo to čuti od predsjednika stranke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MOGU ZAJEDNO ILI NE MOGU? /

Ide li Zagreb na nove izbore? Za RTL pucanje koalicije komentiraju Tomislav Tomašević i analitičar

Image
MOGU ZAJEDNO ILI NE MOGU? /

Ide li Zagreb na nove izbore? Za RTL pucanje koalicije komentiraju Tomislav Tomašević i analitičar

"Ja ne mogu vjerovati da bi to mogla biti odluka, ali ako to bude odluka ja neću cviliti cendrati, neću pljuvati po fejsbuku, neću trolati, neću tražiti da mi se vrati članarina, poklonit ću ju mojoj stranci i ako će imati dobre politike glasat ću za SDP", rekao je Viktor Gotovac.

Postavilo se i pitanje hoće li zbog svega ovoga doći do gradskog zagrebačkog SDP-a, no kako doznajem SDP će napraviti sve da to toga ne dođe jer im to ne ide na ruku. Tajming svi šapuću d aje najveći problem Peđi Grbinu jer kada bi trebali iskoristiti situaciju da HDZ ne kotira tako dobro i pripremati se za nove izbore bave se svađama u SDP-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako Gotovac stvarno bude izbačen on se ne vraća u zagrebačku skupštinu jer njegov mandat nije njegov već Ivana Račana koji se u tom slučaju vraća u skupštinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo