priopćenje most-a / 'SDP je u pregovore ušao s figom u džepu i s ciljem rušenja reformske vlade'

Image
Foto: Patrik Macek/Luka Stanzl/PIXSELL

'Apsolutno je jasno da je vodstvo SDP Hrvatske ušlo u pregovore s nama s figom u džepu i s ciljem rušenja reformske Vlade. Mi u takvog partnera nemamo i ne možemo imati povjerenja', stoji u priopćenju Mosta

22.12.2015.
14:31
Patrik Macek/Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nakon današnjih dramatičnih događanja iz Mosta su se oglasili priopćenjem u kojem su ponovili što je Božo Petrov ranije izjavio novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi reformske i tripartitne vlade prelazili smo preko prvotnih pokušaja trgovanja, vrijeđanja nasih zastupnika i njihovih prezimena, prelazili smo i preko optužbi da smo fašisti, preko uvreda na račun našeg glasnogovornika, preko sustavnih pokušaja manipulacije.

Mjesec dana slušamo uvrede na naš račun i gledamo medijsko razapinjanje. Ne glumimo žrtve, nego stoički podnosimo optužbe na naš račun zbog razvoja situacije unatoč činjenici da smo situaciju u odnosu na prethodnih 20 godina - promijenili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Traže nas svi da budemo jasni i zauzmemo stav? Zauzimamo ga. Prekidamo pregovore s Koalicija Hrvatska raste jer je istovremeno dok je pregovaralo s nama, vodstvo te iste koalicije i zadnjih 48 sati pokušavalo ponovno vrbovat naše pojedinačne zastupnike i na taj način razbiti MOST nezavisnih lista.

Imamo odgovornost spram društva ovo okončati, baš zato jer nismo u politici zbog pozicija. Naš cilj je isti - promjene. Apsolutno je jasno da je vodstvo SDP Hrvatske ušlo u pregovore s nama s figom u džepu i s ciljem rušenja reformske Vlade. Mi u takvog partnera nemamo i ne možemo imati povjerenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo

Još iz rubrike