VLADAR MALIH EKRANA / Scenu Sulejmanovog pada gledalo milijun ljudi!

Vrhunac sinoćnje dvostruke epizode 'Sulejmana Veličanstvenog' bila je scena u kojoj sultan iznenada pada u nesvijest pred sinom Mustafom. U tom je trenutku rekordnih više od milijun gledatelja u totalu populacije (gledanost od 24%) napeto pratilo što se događa!

17.12.2012.
14:04
VOYO logo

Posljednje ovogodišnje emitiranje dvosatne epizode serije "Sulejman Veličanstveni" donijelo je mnogo napetosti – pobunjenici su napali Ibrahim-pašu i njegovu obitelj, Hurem se ostavlja dvorskih igrica, a vladar Osmanskog carstva je u kritičnom stanju, što se ne može reći za samu seriju koja bilježi sve veću gledanost. Vrhunac jučerašnje epizode pratilo je milijun gledatelja.

Serija "Sulejman Veličanstveni" i dalje je neprikosnoveni vladar TV ekrana! Posljednji tjedan ove godine započeo je burnim dvosatnim izdanjem koje je u nedjelju, 16. prosinca, bio najgledaniji format na svim nacionalnim televizijama u obje skupine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi dio sinoćnjeg izdanja serije koja opisuje život jednog od najvećih osmanskih vladara ostvarila je visoku gledanost od 18,5% u totalu populacije (preko 780 tisuća gledatelja), dok je drugi dio postigao najbolju gledanost dosad, te je s izvrsnih 21,5% u totalu populacije (preko 900 tisuća gledatelja) bio i najgledanija epizoda ove serije dosad.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Vrhunac večeri bila je scena u kojoj Sulejman pred sinom Mustafom iznenada pada u nesvijest. U tom trenutku preko rekordnih milijun gledatelja u totalu populacije (gledanost od 24%) napeto je pratilo što se događa!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sulejman Veličanstveni" bio je i najgledaniji format dana i u skupini od 18 do 49 godina, postigavši gledanost od 22,6% posto!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo