ŠATORAŠI NAPUŠTAJU SAVSKU?: / "To je ozbiljna ideja koju razmatramo"

Image
Foto: PIXSELL, Marko Lukunic

Nakon što su deset mjeseci izazivali političke i društvene sukobe, šatori ispred Ministarstva branitelja uskoro bi mogli biti sklopljeni, piše Novi list.

19.8.2015.
15:34
PIXSELL, Marko Lukunic
VOYO logo

"Ništa još nije odlučeno, ali to je ozbiljna ideja koju razmatramo. Želimo pokazati da mi ne sudjelujemo u politici i ne pomažemo ili odmažemo niti jednoj političkoj opciji", kazao je JosipKlemm i dodao da ih "zanimaju isključivo prava branitelja".

Matić ne zna ništa o tome

Ako on, ĐuroGlogoški, DražimirJukić i ostali doista donesu odluku o završetku šatorskog prosvjeda, bilo bi to vjerojatno nakon objave datuma izbora. Ministru PredraguMatiću to je prvi glas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam znao da razmišljaju o tome. No, čini mi se da oni već dulje vremena traže neki povod za odlazak, pa bi im izbori bili zgodna prilika. Što se mene tiče, izdržao sam ovih desetak mjeseci, ali svejedno bi mi drago bilo ako doista odu", kazao je Matić za Novi list.

Zadnjih je tjedana, možda i zbog visokih temperatura, u šatorima bilo vrlo malo ljudi. Jučer tek nekolicina. Nakon okršaja na Markovom trgu, intenzitet prosvjeda općenito je splasnuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi list/Danas.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo