biraju se zamjenici i pomoćnici / Sastalo se vijeće za suradnju Domoljubne koalicije i Mosta, Kosor: 'Sve predugo traje jer se neki uče poslu'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Predsjednik HSLS-a je rekao građani očekuju da da ministri dobiju zamjenike i pomoćnike, a upravna vijeća i nadzorni odbori nove članove

10.2.2016.
14:12
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Vijeće za suradnju Domoljubne koalicije i Mosta sastalo se u srijedu u Hrvatskom saboru, a predsjednik HSLS-a Darinko Kosor, koji je član tog Vijeća, rekao je kako očekuje dogovor jer građani od vladajućih očekuju da izaberu zamjenike i pomoćnike ministara te nove članove upravnih vijeća i nadzornih odbora javnih poduzeća.

"Ozbiljna je situacija i građani od nas očekuju da ministri dobiju zamjenike i pomoćnike, a upravna vijeća i nadzorni odbori nove članove kako bi mogli provoditi natječaje u trgovačkim društvima i agencijama. Očekujem da ćemo se danas dogovoriti", kazao je Kosor novinarima prije sastanka Vijeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napomenuo je kako nove članove upravnih vijeća i nadzornih odbora u javnim poduzećima treba izabrati imenovanjem, a onda će oni raspisati natječaje za članove uprava. Kosor smatra i da sve ovo traje predugo jer se "neki uče poslu". 

Koordinator Vijeća za suradnju Miljan Brkić (HDZ) najavio je novinarima da će izjavu dobiti nakon sastanka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije sastanka Vijeća održan je i sastanak stranaka Domoljubne koalicije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo