LJUBAV JE NA SELU / Saša se sve očitije zaljubljuje u Ivanu

Image
Foto: RTL

Stjepan, Tomislav, Mate i Ivan objavili su djevojkama loše vijesti - jedna od njih će napustiti show. Koja je pala u depresiju, a koja je željela sama otići, pogledajte u novoj epizodi u ovu nedjelju od 21.40 sati

2.3.2012.
12:50
RTL
VOYO logo

Najpoželjniji neženje provode posljednje trenutke sa svim djevojkama na farmi. S obzirom da su se dvije pridružile Stipi na ličkoj farmi, on je jedini kandidat oslobođen zadatka koji slijedi - jedna od tri djevojke mora napustiti show!

Radni dan u Lici nije gotov dok se sve obaveze ne izvrše. Stipe je Aniti i Božici poklonio šibe kako bi tjerale krave na ispaši, a Stjepan je na svojoj farmi pokušao objasniti djevojkama da mlijeko ne dolazi iz tetrapaka te im pokazao kako musti kravu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na slavonskoj farmi Ivan je odveo djevojke u obiteljsku siranu kako bi im pokazao proizvodnju sira. Dvije prijateljice iz Samobora više nisu u borbi za jednog dečka, a Ivan se našalio sa Sašom koji se sve očitije zaljubljuje u Ivanu. Ukoliko ne pronađe odabranicu među svojim djevojkama, Mate se obvezao oženiti djevojke na Hvaru.

Vožnja brodom i objed na Paklenim otocima zadnja je lijepa gesta koju će Mate napraviti za sve tri djevojke. Ni djevojke na Tomislavovoj farmi se ne ubijaju od posla - izlazak s prijateljima u Sisak i odlazak na bazen dokazuju kako je Tomo pravi kavalir koji ne daje svojim boljim polovicama da prljaju ruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stjepan, Tomislav, Mate i Ivan objavili su djevojkama loše vijesti - jedna od njih će napustiti show. Koja je pala u depresiju, a koja je željela sama otići, pogledajte u novoj epizodi u ovu nedjelju od 21.40 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo