Sanader: Notorna je glupost da sam bio na policiji

Bivši premijer Ivo Sanader odbacio je kao 'notornu glupost' nagađanja pojedinih medija o tome da je bio pozvan, te da je bio na razgovoru u policiji u vezi s istragom oko TLM-a i HEP-a.

26.5.2010.
14:07
VOYO logo

Spekulacija da je bivši premijer pozvan na policiju pojavila u utorak nakon izjave glasnogovornika Ministarstva unutarnjih poslova Krunoslava Borovca, koji nije odbacio mogućnost da su policajci zvali Sanadera, nego je ustvrdio da policija dosad nije imala praksu obavještavati javnost o tome s kim je razgovarala jer bi to narušilo njezin ugled, pa neće to učiniti ni u konkretnom slučaju.

"To su gluposti i neutemeljene spekulacije", kazao je Sanader Slobodnoj Dalmaciji. Odbacuje i informaciju da je preko posrednika zatražio razgovor s premijerkom Jadrankom Kosor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neka mi se javi taj posrednik kojem sam navodno SMS-om ponudio susret s premijerkom", kazao je Sanader.

Borovca su, podsjetimo, priupitali i je li policija uputila poziv premijerki ili razgovarala s premijerkom Jadrankom Kosor, koja je i potpisala Odluku o prihvaćanju ponude za kupnju dionica društva Tvornice lakih metala Šibenik na sjednici Vlade održanoj 19. travnja 2007. godine, ili, pak, s pojedinim članovima Vlade, koji su sudjelovali u poslu oko TLM-a, na što je glasnogovornik također neprecizno odgovorio ustvrdivši kako ne želi odgovarati na pitanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-201005250495006 arti-201005250044006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo