Sanader ne želi vidjeti obitelj

Odvjetnički dvojac bivšeg premijera Ive Sanadera, Goran Suić i Čedo Prodanović, još nisu podnijeli žalbu na pritvor svog branjenika. Kako su nam najavili, to bi mogli učiniti u četvrtak.

20.7.2011.
13:18
VOYO logo

Odvjetnik Goran Suić je za izjavio kako će žalbu na jednomjesečni pritvor najvjerojatnije uložiti u četvrtak te da na sadržaju još radi.

"Obitelj gospodina Ive Sanadera ga još nije posjetila, a ovaj tjedan niti neće. U posjet bi mu mogli doći eventualno sljedeći tjedan. To je, naime, želja gospodina Sanadera jer želi da se stiša medijska pompa prije nego ga posjete njegovi najbliži", pojasnio je za Danas.hr odvjetnik Suić dok je bio na putu prema Remetincu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ni Čedo Prodanović ni Suić nisu željeli otkriti imena koja bi se kao svjedoci mogla pojaviti na sudu.

Pojačanje tima

Na upit o pojačanju odvjetničkog tima poznatom odvjetnicom Jadrankom Sloković, obojica su odgovorili kako će im se ona najvjerojatnije pridružiti, no još sa sigurnošću ne mogu reći kada će to postati službeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odvjetnica Sloković će se najvjerojatnije službeno pridružiti timu kada krene faza suđenja jer u ovoj istražnoj fazi smo dovoljni nas dvojica", izjavio je Čedo Prodanović za Danas.hr.

Jedna od najboljih odvjetnica za kazneno pravo u državi, Jadranka Sloković, iako iza sebe ima uspješnu karijeru i niz poznatih imena koje je branila kako pred našim tako i pred haaškim sudom, priznala nam je da bi joj ovaj slučaj ipak bio najveći izazov do sada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Saznala sam 'iz pete ruke'"

"Sve što trenutno mogu reći je hipotetske naravi jer službeno još ništa ne znam. Da bih mogla postati dio odvjetničkog tima gospodina Sanadera doznala sam iz 'pete ruke' tako da što god da kažem u ovom trenutku bi bilo neprofesionalno od mene", izjavila je za Danas.hr Jadranka Sloković koja je među ostalima zastupala i sportskog direktora Dinama Zorana Mamića, Gorana Bareta, Tončija Huljića kao i generala Rahima Ademija. U slučaju Ademi je bila u timu s Čedom Prodanovićem.

Na upit bi li pristala braniti Ivu Sanadera ukoliko joj on ponudi punomoć, odgovorila je potvrdno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je velik predmet te je izazov i zbog statusa bivšeg premijera Sanadera kao i zbog činjenice koju težinu taj predmet ima", priznala nam je Sloković.

Inače, Sanader bi u četvrtak u 13 sati trebao dati iskaz u USKOK-u. cate-201011220231004

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201107190782006 arti-201107190808006 arti-201107190152006

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo