'Sanader izgleda jako zbunjen. Možda se liječi'

'To on radi u suradnji sa svojim potpredsjednikom kojem je voda do grla. Riječ je o onom... Polančecu', rekao je Mesić osvrćući se na Sanaderove izjave.

11.12.2009.
20:20
VOYO logo

"Mislim da Sanader ništa nije mislio", odgovorio je predsjednik Stjepan Mesić na pitanje zna li što je bivši premijer Ivo Sanader mislio kad je rekao da bi njega i njegove mogao istraživati USKOK.

"To on radi u suradnji sa svojim potpredsjednikom kojem je voda do grla. Riječ je o onom .. kako se ono zove ... Polančecu. On je u gužvi i sada žele prebaciti odgovornost. Neka kaže na koje okolnosti bi USKOK trebao voditi istragu. Sanader mi je rekao da je Polančec sve dogovorio. Ali uopće neznamo tko je sve sudjelovao u poslu oko ugovora Ine. Neka se to odgovori", zatražio je Mesić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrćući se na Sanaderovu izjavu u kojoj ga proziva da je lažov, Mesić je kazao kako takvo što mogu reći samo neozbiljni ljudi.

"Sanaderu bi bilo dobro da se odmori. Možda se i liječi. Ja to ne znam. Ali izgledao mi je jako zbunjen", izjavio je Mesić, a prenio Jutarnji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni čllanci:

arti-200912100712006

arti-200912100159006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike