oduzimaju dah / Samo za žene: i poznati frajeri tijekom ljeta vole pokazati svoja isklesana tijela

Za vrijeme ljetne idile ne bombardiraju nas samo poznate dame svojim isklesanim tijelima u kupaćim kostimima. Razodjenuli su se i frajeri - glumci, pjevači, političari. Svi šute, ali zato fotografije govore tisuću riječi

4.8.2016.
18:27
VOYO logo

Teže se razodjevaju, još teže svoje razgolićene fotke objavljuju na svojim društvenim mrežama od svojih celebrity kolegica, ali nekolicina hrabrih kada to napravi  - priušti ženama praznik za oči.

Ok, Igor Vori možda je malo sramežljiv, ali njegova je supruga Olja ponosno je pokazala tijelo svoje jače polovice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok su na kupaće gaće Igora Vorija upućene brojne kritike, one bivšeg ministra Darka Lorencina, pun su pogodak! Za ljeto je uvijek bolje što manje materijala.

Na plaži se sa svojim ljubimcem opustio i Luka Nižetić i ovjekovječio trenutak fotografijom, a mi odmah gledamo u kupaći i mišiće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za svakoga po nešto - a za sve Ivan Rakitić. Nogometaš svojim tijelom oduzima dah svima.

Na pločicama glumca Slavka Sobina možemo učiniti što poželimo - njegov six pack čini se nije čuo za špek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A mišići pjevača Vlahe Arbulića baš su onako - detaljno isklesani. Sve je na svome mjestu, pa je Vlaho u kupaćem pomalo nestvaran.

Sa zgodnim smo Vlahom došli do kraja odbrojavanja ovoljetnih vrućih fotki hrabrih celebritija koji svoje tijelo vole pokazati. Čini se da bi ovakve primjerke trebalo uvrstiti i u hrvatske turističke znamenitosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo