'Sado-mazo svećenik' dobio mjesto u Sisačkoj biskupiji

Svećenik Marko Tomušić, poznat javnosti po skandaloznoj snimci nastaloj preko Skypea, u kojoj nosi sado-mazo odjeću i samozadovoljava se, opet je postao velečasni.

28.12.2011.
0:46
VOYO logo

Dakle, ono što je smetalo đakovačko-osječkom nadbiskupu mons. Marinu Srakiću, zbog čega je 18. kolovoza 2011. razriješio Tomušića službe župnika župe Mučeništva sv. Ivana Krstitelja u Berku, očito nije smetalo i sisačkom biskupu mons. Vladi Košiću da istoga imenuje u jednu od župa u svojoj biskupiji, piše Večernji list.

Podsjetimo, vlč. Tomušić razriješen je službe nakon što su u javnost procurile fotografije njegove video-telefonske konverzacije preko Skypea, gdje se gol u sado-mazo opremi se samozadovoljava raznim seksualnim pomagalima. Kada je cijeli slučaj izbio u javnost, vlč. Tomušić je tvrdio kako je cijeli slučaj izmišljen, tj. da je on žrtva prijetnji. Kazao je i kako je sve velika konstrukcija, montaža i namještaljka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga vlč. Tomušić iznenadno je otišao na "godišnji odmor" i napustio župu, da bi ga dva mjeseca kasnije Đakovačko-osječka nadbiskupija i službeno razriješila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo