OBJAVILI BRITANCI / Sada je i 'službeno': Del Boy je ultimativni heroj Balkana!

Image

Novinar portala svoju je tvrdnju potkrijepio neprestanim i vrlo gledanim repriziranjem te humoristične serije, muzejem u Beogradu posvećenoj "žutoj trokolici" Trotterovih, kao i nevjerojatnim brojem Delovih izreka koje su već odavno dio svakodnevnog govora na ovim prostorima

21.3.2016.
21:08
VOYO logo

Britanski portal Express proglasio je Del Boya, glavu legendarne obitelji Trotter iz još legendarnijih "Mućki", ultimativnim herojem Balkana i njegovih stanovnika!

Novinar portala svoju je tvrdnju potkrijepio neprestanim i vrlo gledanim repriziranjem te humoristične serije, muzejem u Beogradu posvećenoj "žutoj trokolici" Trotterovih, kao i nevjerojatnim brojem Delovih izreka koje su već odavno dio svakodnevnog govora na ovim prostorima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naveli su i primjer Nicholasa Lyndhursta, koji je u seriji glumio Rodneyja, i njegove dogodovštine iz Crne Gore, gdje je 2013. boravio kao izaslanik UNICEF-a.

"Osjećao sam se poput kraljice. Gdje god sam prolazio, ljudi su ustajali i počeli pljeskati", prisjetio se Rodney.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objašnjavaju da je najvjerojatniji razlog sličnost sitnih švercera poput Dela i Rodneyja s životom stanovnika bivše Jugoslavije u devedesetima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo